TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod Freestyle Langaton Musiikkivibraattori var 1

OhMiBod Freestyle Langaton Musiikkivibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Saa orgasmeja lempimusiikkisi tahdissa langattoman OhMiBod Freestyle -musiikkivibraattorin avulla.

Freestyle saattaa näyttää melko monimutkaiselta laitteelta, mutta sitä on todella helppo käyttää. Suunnittelussa on panostettu käyttömukavuuteen, joten sinun tarvitsee vain nauttia.

Yhdistä langaton lähetin musiikkisoittimeen (iPod, iPhone, muu kännykkä, MP3-soitin, tietokone tms.). Kytke tämän jälkeen vibraattorin musiikkitoiminto ("music mode") päälle, ja vibraattorisi värähtelee musiikin tahdissa.

Jos haluat käyttää vibraattoria ilman musiikkia, kytke laitteen manuaalitoiminto ("manual mode") päälle ja valitse itsellesi mieluisin värinärytmi laitteen seitsemästä vaihtoehdosta.

Freestyle sopii hyvin myös parien leikkeihin. Kokeile esimerkiksi eroottista musiikkivisailua, jossa kumppanisi pitää arvata soiva kappale vibraattorin värähdysten perusteella.

Pakkaukseen kuuluu musiikkivibraattori, 2,4 GHz lähetin (sis. 2 x AAA-paristot), 1 x 30 cm pitkä, 3,5 mm AUX-kaapeli, säilytyslaatikko, kolme virta-adapteria (EU, UK, AU/NZ) ja englanninkieliset käyttöohjeet.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful