TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Hyvä hinta
OhMiBod Lovelife krush Kegel Balls var 1

OhMiBod Lovelife krush Kegel Balls

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

119,00 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Terve ja hyväkuntoinen lantionpohja suojaa mm. virtsankarkailulta sekä lisää seksuaalista halukkuuttasi ja kykyäsi saada orgasmeja. OhMiBod Lovelife Krush Lantionpohjan Harjoittaja tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen treeniin, mutta sitä voi käyttää myös nautinnollisiin leikkeihin.

Krushissa on sisäänrakennettu sensori, joka mittaa erilaisia lantionpohjasi ominaisuuksia, kuten kestävyyttä, lihasten hallintaa ja puristusvoimaa. Näiden mittausten perusteella se tekee harjoitusohjelman, joka on juuri sinun tarpeitasi ja ominaisuuksiasi vastaava.

Lataa ilmainen TASL-sovellus (kirjainyhdistelmä muodostuu sanoista "The Art of Science and Love") Appstoresta tai Google Play:stä ja ota Bluetooth-yhteys lantionpohjan harjoittajaan. Sovelluksesta löydät juuri sopivat harjoitusohjelmat. Lisäksi sovellus tarjoaa myös aistillisempia käyttötapoja, sillä Krush värisee monenlaisella kiihottavalla tavalla.

Voit myös hallita harjoitusohjelmia äänelläsi, mikä voi helpottaa harjoittelun aloittamista ja ylläpitää harjoittelumotivaatiota tehdessäsi harjoituksia.

Lovelife Krush on voittanut arvostetun palkinnon "vuoden parhaana digitaalisena terveystuotteena" maailman suurimmilla teknologiamessuilla (CES).

Lantionpohjan harjoittaja on valmistettu silkinpehmeästä silikonista ja se on helppo asettaa paikoilleen. Sen pohjassa on silikoninaru, jonka avulla se on helppo vetää ulos. 

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful