Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Oxballs Meatlocker -siveysvyö var 1

Oxballs Meatlocker -siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Piilota varusteesi lävistettyyn siveysvyöhön, joka tuntuu yhtä hyvältä kuin näyttääkin. Oxballs Meatlocker -siveysvyöllä leikittelet nautinnosta kieltäytymisellä ja tunnet olosi erittäin kinkyksi ja miellyttäväksi.

Olet viettelevän suojattuna tässä ylellisessä siveysvyössä, joka kietoutuu peniksesi ympärille materiaalissa, joka on erittäin joustavaa, kumimaista silikonin ja TPR:n sekoitusta. Se on helppo pukea venyvyytensä ansiosta, joka saa sen myös sopimaan kuin valettu varustuksiisi.

Olitpa menossa muutaman tunnin siveyssessioihin tai pitemmälle matkalle, aukot kivesten alla ja peniksen kärjessä varmistavat, että vangittu vehkeesi voi hengittää.

Otteen pehmeän tiukka tuntu saa sen sopimaan erinomaisesti vaatteiden alle. Vaikuttava pullistuma saattaa kuitenkin kerätä himokkaita katseita.

Puhdista siveysvyö lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelujen puhdistusaineella erinomaisen hygienian saavuttamiseksi.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful