TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Oxballs

Oxballs on seksilelumerkki, joka on erikoistunut laadukkaisiin miesten seksileluihin. Oxballs on täydellinen tuotemerkki korkealaatuisia ja huippumaskuliinisesti muotoiltuja penisrenkaita tai ball stretchereitä etsivälle.

Oxballs on miehelle, joka haluaa laatua seksileluiltaan

Oxballs-anustapit

Useimmille anustapit ovat jo ihan tuttuja juttuja, mutta jos et ole koskaan kuullut moisista kapistuksista, tässä lyhyt oppimäärä. Anustappi on nimensä mukaisesti anukseen vietävä tappi, joka stimuloi sekä anuksen sisällä että ympäristössä olevia lukemattomia hermopäätteitä, mikä tuntuu monista todella nautinnolliselta. Miehillä tapit stimuloivat usein myös eturauhasta, joka vastaa tuntemuksiltaan pitkälti naisen G-pistettä ja saa aikaan syviä, todella intensiivisiä orgasmeja. Anaalitappia käyttäessä on aina muistettava runsas liukuvoiteen käyttö, sillä anus ei liukastu luonnostaan. Paras valinta on nimenomaan anaalikäyttöön tarkoitettu liukuvoide, joka on koostumukseltaan paksumpaa kuin tavalliset liukuvoiteet.

Oxballs-tuotesarjasta löytyy monia astetta kinkympiä anustappeja, kuten esim. kokonaan onttoja tappeja, joiden läpi kumppani voi viedä sormen, seksilelun tai erilaisia nesteitä. Anustappeja voi käyttää lämmittelynä ennen anaaliseksiä, jolloin on hyvä aloittaa pienikokoisella tapilla ja jatkaa siitä suurempaan vartalon ollessa siihen valmis. Anaalitapissa tulee aina olla pohjassa leveämpi kohta, joka toimii stopperina, jotta tappi ei katoa anuksen sisälle kokonaisuudessaan. Stopperilliset tapit ovat täysin turvallisia käyttää, kunhan etenet hitaasti ja rauhallisesti antaen vartalon totutella uusiin tuntemuksiin omassa tahdissaan.

Penisrenkaat

Jos kaipaat uutta penisrengasta, voit lopettaa etsinnän tähän. Oxballs on yksi johtavista miehille suunnattujen seksilelujen ja erityisesti erilaisten penis- ja kivesrenkaiden valmistajista. Jos entinen renkaasi meni käytössä rikki, kannattaa tutustua Oxballs-tuotemerkin valikoimaan, sillä sieltä löytyy monenlaisia erittäin kestäviä vaihtoehtoja. Tuotteissa ei ole tingitty laadusta ja siksi voit olla varma siitä, että uusi Oxballs-renkaasi kestää käyttöä paremmin kuin useimmat muut.

Rengas kannattaa asettaa paikoilleen erektion ollessa puolitangossa, jolloin veri pääsee kyllä pakkautumaan penikseen, mutta sen takaisinvirtausta hidastaa tyvessä oleva rengas. Silloin erektiosta tulee tavallista kovempi ja kestävämpi. Erektiorengas on erinomainen valinta niin erektiovaikeuksista kärsiville miehille kuin ihan kenelle tahansa, joka haluaa nauttia seksistä tavallista pitempään. Osta uusi renkaasi Sinful.fi:n suuresta Oxballs-valikoimasta.

Penisholkit

Jos penisholkit ovat mieleesi, löydät Oxballs-tuotevalikoimasta myös ne. Penisholkki on peniksen päälle asetettava (yleensä pehmeä) sukka, joka antaa erektiolle lisää paksuutta, pituutta tai molempia. Joissain holkeissa on aukko kiveksiä varten, jolloin holkki pysyy paremmin paikallaan ja puristaa kiveksiä miellyttävästi käytön aikana. On kuitenkin makuasia, haluaako holkin kivesaukolla vai ilman. Tiukka holkki toimii myös penisrenkaan tapaan parantaen erektion kestävyyttä.

Penisholkeissa on paljon vaihtelua koon ja muodon suhteen, mutta valitsitpa minkä tahansa, tulet varmasti nauttimaan käyttökokemuksesta. Oxballs-holkit antavat yleensä runsaasti lisäpituutta, mikä kannattaa pitää mielessä. Muista käyttää runsaasti liukuvoidetta etenkin holkin ulkopinnalla, jotta kokemus on miellyttävä myös kumppanillesi. Liukuvoidetta voi käyttää holkin sisäpuolellakin, jos kaipaat apua sen pukemiseen, mutta vain pieniä määriä, jotta holkki ei lipsu pois päältä käytössä. Etenkin silikoniholkkia käyttäessä on muistettava välttää silikonipohjaisen liukuvoiteen käyttöä, sillä materiaalit voivat reagoida keskenään, jolloin holkin pinta voi vahingoittua. Vesipohjainen liukuvoide on kuitenkin varma valinta. Puhdista holkki huolellisesti käytön jälkeen, niin siitä on sinulle iloa pitkäksi aikaa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful