Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Oxballs Z-Balls Penisrengas ja Kivesten venytin var 1

Oxballs Z-Balls Penisrengas ja Kivesten venytin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Oxballs Z-Balls -penisrengas ja kivesten venytin ovat monipuolisia ja valmiita tarttumaan varustukseesi tällä erityisellä tavalla. Ne on muotoiltu yksilöllisesti kattamaan kaikki sykkivät tarpeesi.

Pehmeä ja mukava muotoilu sisältää kolme yhdistettyä rengasta, joiden väliin syntyy jousimaisen Z-kuvio. Tämä erityinen muoto auttaa työntämään kiveksesi alas ja kehostasi poispäin. Tämä monikäyttöinen kaveri, jossa on penisrengas ja kivesten venytin yhdessä, on avulias ystävä matkalla kohti intensiivisempiä orgasmeja.

Levitä liukuvoidetta (vesi- tai silikonipohjaista) ja liu'uta kaikkia renkaita peniksesi ympärillä tiukassa otteessa nauttiaksesi suonet pullottavasta erektiosta tai tuota kiveksillesi nautintoa niitä venyttävillä nykäisyillä. Mene vielä pidemmälle ja kääri paksut renkaat molempien osien ympärille kaksinkertaisen tunteen saamiseksi. Sitä voidaan käyttää myös pullistumasi ulkonäön korostamiseen.

Pese Oxballs-renkaasi lämpimällä saippuavedellä ja anna kuivua.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuten aina Oxballin kanssa, hyvä laatu. Odotetusti ne ovat hieman monimutkaisia laittaa päälle, mutta kun olet onnistunut siinä, ne näyttävät pirun hyvältä ja voit laittaa 1-2 Oxballin penisrengasta kivesten ympärille vahvistukseksi.
Konekäännös sivustolta sinful.ch
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful