Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pasante Climax Warming & Cooling Kondomit 12 kpl var 1

Pasante Climax Warming & Cooling Kondomit 12 kpl

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
6,99 €5,94 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pasante Climax Warming & Cooling Kondomit tarjoavat mahdollisuuden lämpötilaleikkeihin. Ne on päällystetty erityisellä liukuvoiteella, joka tuntuu joko lämpimältä tai viileältä ihoa vasten. Lisäksi kondomien pinnassa on juomuja, jotka antavat lisänautintoa työntöjen aikana.

Kaikki Pasanten kondomit on kevyesti liukastettu, mutta voit halutessasi lisätä hieman kondomeille sopivaa liukuvoidetta, jotta käyttökokemus on vielä luonnollisempi.

Pakkauksessa on kuusi lämmittävää ja kuusi viilentävää kondomia.

TuotemerkkiPasante
Tuotteen paino (g)45
Kondomin pituus (mm)190
Kondomin paksuus (mm)0.07
Kondomin leveys (mm)52
Määrä12
AinesosatSilbione oil (Silicone Oil)
Ensisijainen materiaaliLateksi
VäriKirkas
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
OminaisuudetVegaaninen
OminaisuudetLiukastettu, Tavallinen, Juomutettu, Ohut
Pakkauksen kieliSlovakia, Puola, Espanja, Saksa, Englanti, Italia, Tšekki, Bulgaria, Unkari, Ranska
SKU10203
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei suuri vaikutus, mutta voi huomata
Peku - 2. feb. 2018
Viilentävillä kondomeilla tuntuu olevan lämmittäviä suurempi vaikutus. Ehkä se johtuu vain siitä, että paikat ovat jo valmiiksi lämpimät kondomia laitettaessa. Kondomien vaikutus ei ole niin suuri, että sen aina huomaisi, mutta ne toimivat myös ihan tavallisina kondomeina, joissa on mukana jotain ekstraa. Viilentävä kondomi tuntuu iholla viilentävältä vähän samalla tavalla kuin minttupastilli tuntuu viilentävältä suussa.
Hieman pettynyt
T.Hansen - 11. sep. 2020
Minä ja poikaystäväni olemme kokeilleet sekä kuumaa että kylmää ilman todellista vaikutusta, lämpöä ei voi tuntea eikä sitä erota kitkalämmöstä missä suhteessa se on kuin mikä tahansa muu kondomi. Poikaystäväni luuli tuntevansa kylmän hieman ensimmäisellä kerralla, kun kokeilimme sitä, mutta myöhemmin eroa ei tuntunut, en ole varma pitäisikö se vain laittaa päälle ja aloittaa heti, kun taas minä ja poikaystäväni aina "lämmittelemme toisiamme" ja luomme tunnelmaa, mutta juuri silloin ajattelen että viilentävä vaikutus voisi tuntua. Kaiken kaikkiaan en sanoisi, että se on rahan arvoinen, koska se tuntuu tavalliselta kondomilta ilman erikoistehostetta, istuvuudessa ja laadussa ei ole mitään vikaa, mutta jokin muu voi olla parempi, jos se on tavoitteesi.
0
Ei ole sen arvoinen
Emma - 16. jun. 2014
Kokeilimme sekä lämmittävää että viilentävää kondomia, mutta kumpikaan meistä ei tuntenut muutosta. Tunsin vain hetken heikon viilentävän tunteen, mutta se ei ollut mitenkään erikoista.
0
Hauskaa ja erilaista
c - 5. nov. 2013
Superhieno tunne sekä poikaystävälleni että minulle. Kylmä vaikutus tuntuu melkein välittömästi. Emme ole vielä testanneet lämpöä, mutta ihmettelen, onko se yhtä hauskaa. Voin suositella kuumaa (ja kylmänä)
0
Mukava viilennys
T.H - 13. aug. 2013
Minä ja nainen kokeilimme viilennystä ja n. 1 minuutin kuluttua voit selvästi tuntea viilentävän vaikutuksen. Ja se antoi vähän ylimääräistä sekä minulle että hänelle. Kokeilimme myös kuumaa kondomia illalla ulkona, mutta emme oikein tunteneet sen lämmitystä. Mutta kylmä on selvästi rahan arvoinen.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful