Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pasante Female Naisten Kondomit 3 kpl var 1

Pasante Female Naisten Kondomit 3 kpl

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pasante Female Naisten Kondomit eivät sisällä lateksia. Nämä helppokäyttöiset kondomit on näppärä asettaa paikalleen - jos osaat käyttää tamponia, osaat takuulla käyttää myös naisten kondomia. Tee se itse tai anna kumppanisi ottaa kondomi osaksi esileikkiä ja asettaa se paikalleen samalla kun hän kiihottaa sinua sormillaan.

Toisin kuin miesten kondomien kohdalla, sinun ei tarvitse viivyttää kondomin asettamista paikalleen siihen asti, että seksi on juuri alkamaisillaan. Naisten kondomit voi asettaa paikoilleen hyvissä ajoin, jolloin leikkiä ei tarvitse keskeyttää silloin kun se on parhaimmillaan.

Naisten kondomi on hyvä valinta myös silloin, jos mieskumppanin on vaikea löytää itselleen sopivan kokoista miesten kondomia.

Lateksiton materiaali on erittäin ohutta, joten tuntoherkkyys säilyy hyvin seksin aikana ja voitte molemmat nauttia intiimistä kokemuksesta.

Oikein käytettynä naisten kondomit ovat aivan yhtä turvallisia kuin miesten kondomitkin. Pasante Female -kondomeissa on myös spermisidiä (siittiöitä tappavaa voidetta), joten ne ovat erityisen turvallisia käytössä.

Pakkauksessa on 3 kpl kondomeja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Luokitus
Anonymous - 7. oct. 2019
Sen nostaminen ylös oli vaikeaa, kesti hyvän aikaa saada se ylös ja paikalleen. Tyttöystäväni mielestä se tuntui oudolta seksin aikana. Yritämme uudelleen nähdäksemme, oliko se ongelma ensimmäisellä kerralla.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful