Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pasante Infinity Delay Kondomit 12 kpl var 1

Pasante Infinity Delay Kondomit 12 kpl

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pasante Infinity Delay -kondomi auttaa sinua kestämään pidempään ja nauttimaan seksistä enemmän. Kondomi on liukastettu sisäpuolelta erityisellä herkkyyttä vähentävällä liukuvoiteella, mikä auttaa sinua viivyttämään kliimaksia ja pidentämään erektiotasi.

Kondomin pinta on sileä, ja se tuoksuu miedosti appelsiinille ja vaniljalle. Kaikki Pasanten kondomit on kevyesti liukastettu, mutta voit halutessasi lisätä hieman kondomeille sopivaa liukuvoidetta, jotta käyttökokemus on vielä luonnollisempi.

Sisältää 12 kondomia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hieman hidastaa
Mr. P - 8. oct. 2019
Nämä viivyttävät tulemista itselläni jonkin verran, ei mitenkään mahdottomasti mutta selkeästi havaittavan verran. Muutoin normaalin tuntuinen, mutta hento turtuneisuuden tunne peniksessä muutaman hetken kuluttua päällelaitosta. Kaikilta muilta ominaisuuksiltaan peruskondomi. Ostan toistekin.
Viivyttää
Make - 28. feb. 2018
Kondomit viivyttävät kliimaksia ainakin itselläni. Parhaan vaikutuksen saa, kun on ehtinyt kiihottua jonkin verran ja antaa kondomin liukuvoiteen vaikuttaa hetken. Turruttava vaikutus ei tunnu jos on jo kliimaksin partaalla. Myöskään ei kannata laittaa kondomia päälle liian aikaisin, sillä se saattaa vaikeuttaa erektion hankkimista, jos ei ole valmiiksi tarpeeksi kiihottunut.
Hyvä kondomi, mutta ei vaikutusta
Ronald - 6. feb. 2015
Kondomi on hyvä tuote. Sopii hyvin. Siinä on hyvä laatu ja hyvä hinta. Valitettavasti en ole kokenut viivevaikutusta. Se vie saman ajan, mutta osta se, koska se on ok kondomi.
0
Super tyytyväinen
Master - 21. oct. 2019
Siitä on useita vuosia, kun käytin kondomia, tätä oli ilo käyttää. Fantastinen istuvuus ja kestät pidempään ennen siemensyöksyä
0
Hyvä kondomi, mutta ei vaikutusta
Anonymous - 2. jun. 2015
Kondomi on hyvä tuote. Ne sopivat hyvin. Ne ovat laadukkaita ja hyvän hintaisia. Valitettavasti en ole kokenut viivytysvaikutusta. Se menee samalla, mutta osta ne, koska se on ok kondomi.
Konekäännös sivustolta sinful.se
ok
Anonymous - 13. mar. 2024
.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Erittäin tiukka juuresta
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuten otsikossa mainittiin, kireä juuresta, jättää punaisia jälkiä. Yleensä ei kovin suuri. Viivästävä vaikutus on melko hyvä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Liian pieni, liian tiukka, liian kivulias
Anonymous - 12. may. 2022
Kondomi on helvetin tiukka juuren ympärillä ja aivan liian lyhyt. On syytä mainita, että olen TÄYSIN keskiverto kaikissa parametreissa. Minun ei yksinkertaisesti ole mahdollista harrastaa hyvää seksiä tämän kondomin kanssa, koska voin keskittyä vain siihen, että se on tiukka ja tuntuu siltä, että se putoaa pian (koska se ei pääse juurelle asti).
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful