TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
PDX Elite Fuck-O-Matic 2 Masturbaattori var 1

PDX Elite Fuck-O-Matic 2 Masturbaattori

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

169,00 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Valmistaudu tajunnanräjäyttävään stimulaatiomyrskyyn! PDX Eliten Fuck-O-Matic 2 on täydellinen päivitys klassikkomasturbaattoriin. Säväytä soolosessioitasi sen tehokkailla imuilla, hyväilyillä ja värinöillä, jotka pitävät huolen niin peniksestäsi kuin kiveksistäsikin.

Levitä ensin reippaasti liukuvoidetta ja työnnä sitten peniksesi holkkiin, jonka sisärakenteen nautinnolliset nystyrät hierovat sen vartta kiihottavasti samalla kun pumppu muodostaa tehokkaasti imevän alipaineen. Myös kivekset saavat ansaitsemaansa huomiota, kun pehmeän silikonikielekkeen nystyt, juomut ja harjanteet hellivät ja hyväilevät niitä nautinnollisesti. Napsauta värinät päälle ja etsi yhdistelmä, joka räjäyttää tajuntasi (ja saa kupeesi purkautumaan tulivuoren lailla).

Puhdistaminen on helppoa; irrota holkki kotelosta, huuhtele ja anna kuivua itsestään. Suosittelemme käsittelemään tuotteen jokaisen käyttökerran jälkeen seksilelun huoltojauheella, joka pitää pinnan pehmeänä ja kimmoisana.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful