Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pinwheel Triple Metal var 1

Pinwheel Triple Metal

41,99 €35,69 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pinwheel Triple Metal on yhdenlainen Wartenbergin pyörä, jolla voit kiihottaa kumppaniasi.

Siinä on peräti kolme kerrosta neulamaisia piikkejä, joten tällä pyörällä saat - tai annat - maksimaalista stimulaatiota. Pyörissä on kaikkiaan 66 piikkiä, eli 22 per pyörä.

Piikkipyörä on valmistettu kestävästä metallista, joka antaa sille tyylikkyyttä mutta ennen kaikkea tekee siitä todella kestävän käytössä.

Jos kuljetat pyörää kevyesti iholla, on tuntemus pehmeä ja vain aavistuksen pistelevä. Mitä enemmän painat, sen intensiivisemmäksi stimulaatio muuttuu.

Suosittelemme aloittamaan kevyesti ja lisäämään intensiteettiä rauhalliseen tahtiin.

TuotemerkkiKiotos
TuotesarjaUnisex
Tuotteen paino (g)99
Kokonaispituus (cm)17.3
Halkaisija (cm)3
Ensisijainen materiaaliRuostumaton teräs
VäriHopea
LiukuvoidesuositusKaikki tyypit
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU13086
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Valitettavasti huonolaatuinen
Bad Kitty - 15. mar. 2018
Jos laatu olisi hyvä, tämä olisi erinomainen lelu tällaisesta tykkääville. Vaan kun laatu on huono.. Piikkipyörien reiät ovat akseliin nähden liian väljät ja pyörät pääsevät muljuamaan myös sivusuunnassa, minkä vuoksi ne eivät pyöri tasaisesti vaan tökkivät iholla. Jos omasta taloudesta sattuu hyvällä tuurilla löytymään tee-se-itse -ihminen, kuten minulla, saa tästä kuitenkin fiksattua käyttökelpoisen.. Askarteluksi menee kuitenkin ja vaatinee sellaisia työkaluja, joita ei joka kodista välttämättä löydy. Meillä siis tähän laitettiin itse uusi akseli ja nyt toimii kuten on tarkoitettu. Kolmipyöräisyys ei mielestäni tuo erityistä lisäarvoa, iholla tuntuu vain yhdeltä, joten lienee ihan sama valita yksipyöräinen vaihtoehto, joissa valinnanvaraa näyttää riittävän ja laatu toivottavasti parempi.
Varovaisesti
T - 11. jun. 2015
Tuote tuntuu hieman hankalalta ottaen huomioon sen hinnan suhteellisen yksinkertaisesta tuotteesta, jouduin vähän ruuvaamaan ennen kuin pyörät pyörivät jatkuvasti, mutta kun se oli tehty, niin se toimi teknisesti hyvin. Itse haluaisin hieman karkeamman kahvan ja hieman hienomman muotoilun, mutta se täyttää tehtävänsä sellaisenaan joka tapauksessa erinomaisesti.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful