Sähköseksi & Lääkärileikit

Sytytkö kiihottavista, intensiivisistä ja aivan erityisen kinkyistä seksileikeistä? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimastamme löytyy monenlaisia sähköseksileluja sekä lääkärileikkeihin tarkoitettuja tuotteita, kuten penisplugeja, peräruiskevälineitä ja spekuloita, joiden avulla saat seksikokemuksistasi takuulla tuhmempia, villimpiä ja entistä stimuloivampia. Tutustu siis sähköseksin saloihin tai paljasta kaikkein pyhimpäsi kumppanillesi osana herkullisia lääkärileikkejä.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
ABS-muovi (16)
Akryyli (1)
Alumiini (12)
Kangas (1)
Kumi (4)
Lasi (1)
Messinki (1)
Metalli (10)
Muovi (12)
Nahka (1)
Polyuretaani (2)
PVC (5)
PVC-muovi (2)
Ruostumaton teräs (19)
Sähköä johtava tekstiili (1)
Silica gel (2)
Silikoni (49)
Teräs (3)
TPE (3)
TPR (2)
Ominaisuudet
Hollow (1)
Inflatable (1)
Kauko-ohjattava (4)
Ladattava (16)
Matkalukko (5)
Paristokäyttöinen (17)
Realistic (1)
Säädettävä (2)
Suction Cup (1)
Thrusting Function (1)
Vacuum Function (1)
Vesitiivis (9)
Vibrating (27)
Tuotemerkki
baseks (1)
Bathmate (1)
CalExotics (3)
Clean Stream (7)
Dansex (3)
E-stim Systems (12)
ElectraStim (11)
Electroshock (10)
Fetish Fantasy Series (1)
Fist It (1)
Frisky (1)
Kink Industries (1)
Kinklab (4)
Kiotos (13)
Master Series (18)
Mystim (35)
Nalone (1)
Nexus (1)
O Products (1)
Obaie (2)
Ouch! (3)
Oxballs (1)
Rimba (4)
Sinful (2)
Sport Fucker (1)
Strict Leather (1)
Svakom (1)
TAZapper (1)
Tom of Finland (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (12)
Zeus (5)
Näytä kaikki 166 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 166 tuotteesta
Näytä lisää

Sähköseksi ja lääkärileikit tuovat säpinää seksileikkeihin

Sähköseksi, mitä se oikein on?

Sähköseksi saattaa kuulostaa vaaralliselta aktiviteetilta, jota harrastetaan vain villeimmissä BDSM-tyrmissä. Kuitenkin siitä huolimatta, että se toki sopii hyvin kinkyihin BDSM-henkisiin roolileikkeihin, monet nauttivat sähköstimulaatiosta ihan yhtä lailla kuin seksilelun värinöistä ja käyttävät sähköseksilaitteita itsetyydytykseen tai esileikkiin.

Sähköimpulssien kosketus iholla on aivan omanlaisensa kokemus. Se saattaa tuntua kutittelevalta tai voimakkaamalla intensiteetillä myös pistellä lämmittävästi. Voit nauttia sähköisestä stimulaatiosta vaikka et välittäisi esimerkiksi kipuleikeistä, mutta se antaa silti nautintoa myös säväyttävämpiä tuntemuksia kaipaaville.

Sähköseksileikkeihin on kehitetty varta vasten laitteita, jotka ovat turvallisia oikein käytettynä ja antavat juuri sopivasti kiihottavia sähköimpulsseja. Alkuun voit kokeilla vaikka sähköä johtavaa vibraattoria. Jos tiedät varmasti, että sähköseksi on sinun juttusi, kannattaa investoida kunnon sähköseksisettiin, johon voi yhdistää elektrodeja ja useampia erilaisia seksileluja. Dominoivissa roolileikeissä voit pitää subin - eli alistuvan osapuolen - kurissa sähköisellä sauvalla. Voit myös maustaa tuhmat lääkärileikit sähköisellä vivahteella. Sähköistettyjä leikkejä varten on myös olemassa juuri siihen käyttöön suunniteltuja liukuvoiteita.

Astetta kinkymmät lääkärileikit

Löydät tältä sivulta tuotteita, jotka sopivat sekä sähköseksiin että muihin eroottisiin roolileikkeihin. Lääkärileikit ovat varsin suosittuja seksifantasioita. Monet nauttivat suuresti saadessaan suorittaa kumppanilleen perusteellisen lääkärintarkastuksen tai asettuessaan potilaan rooliin, joka paljastaa tohtorille tuhmimmat sopukkansa.

Lääkärifantasioiden toteuttamiseen löytyykin vaikka minkälaisia välineitä ja kliinisiä instrumentteja. Voitte tutkia, tähystää, testata ja tökkiä potilasta välineillä, jotka vaihtelevat ihon tuntoherkkyyttä testaavasta Wartenbergin pyöristä gynekologisiin vaginatähystimiin, peräruiskeisiin ja kivuliaan kiihottaviin virtsaputken laajentimiin. Myös sähköseksiä varten kehitetyt laitteet elektrodeineen ovat omiaan potilaan tuntoaistien testaamiseen, eikä tunnollinen lääkäri tietenkään unohda käyttää kinkyjä lateksihansikkaita...

Lääkärileikit voi yhdistää myös sidontavälineisiin, kun potilas vaatii lujempia otteita. Esimerkiksi levitystanko tai sänkysidontasetti voi tulla tarpeeseen, jotta potilaan intiimialueet olisivat esteettömästi tähystimen tai muiden tutkimusvälineiden tavoitettavissa. Lopulta vain mielikuvitus on rajana mitä tulee fantasioiden toteuttamiseen, kunhan turvallisuus on otettu hyvin huomioon.

Pidättehän huolta itsestänne ja toisistanne

Sähköseksi ja lääkärileikit ovat kiihottavia ja nautinnollisia eroottisen kanssakäymisen muotoja, mutta kuten kaikessa BDSM-toiminnassa, turvallisuuteen tulee kiinnittää erityisesti huomiota, etenkin sähkölaitteita käytettäessä.

Vaikka sähköseksiin valmistetut laitteet ovat oikein käytettynä harmittomia ja turvallisia suurimmalle osalle käyttäjistä, on niiden kanssa aina noudatettava erityistä huolellisuutta. Sähköseksilelut eivät sovellu käyttäjille, joilla on sydänsairauksia, sydämentahdistin, epilepsia tai jotka ovat raskaana. Sähkövirtaa ei yleisesti suositella käytettäväksi lainkaan vyötärön yläpuoliselle alueelle, esimerkiksi päähän, kaulan alueelle tai nänneihin. Nännien stimulointiin voi sen sijaan käyttää erilaisia nipistimiä ja nipple suckers -imukuppeja. Myös ennen intiimialueille siirtymistä on hyvä aina testata impulssin voimakkuutta vähemmän herkälle alueelle. Lue ja noudata tarkasti sähköseksilaitteesi käyttöohjeita.

Myös lääkärileikit vaativat erityistä huolellisuutta etenkin, jos käytössä on välineitä, joilla voi aiheuttaa tahattomasti vahinkoa. Osa tämän sivun välineistä sopiikin kokeneemmille käyttäjille, mutta löydätte varmasti myös aloittelijoille sopivia instrumentteja. Lääketieteellisten instrumenttien ja seksilelujen käytölle on yhteistä erityisesti se, että ne tulee puhdistaa huolellisesti ennen käyttöä ja sen jälkeen. Muistathan pitää potilaastasi hyvää huolta!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi