Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Prostatic Play Pro Rim Pyörivä Eturauhasstimulaattori var 1

Prostatic Play Pro Rim Pyörivä Eturauhasstimulaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kun haluat kaiken irti anaalileikeistäsi, amerikkalaisen Prostatic Play -tuotemerkin Pro Rim Pyörivä Eturauhasstimulaattori on ehdoton hankinta.

Saat peräti 7 värinäasetusta ja kaksi tehokasta moottoria, joista yksi kiihottaa eturauhasta ja toinen hyväilee tuntoherkkää välilihan aluetta. Lisäksi varren sisällä on pyöriviä helminauhoja, jotka saavat aikaan upean rimming-tuntemuksen.

Samalla kaartuva pää pyörii kevyesti oman akselinsa ympäri tarjoten aivan poikkeuksellisen käyttökokemuksen.

Eturauhasstimulaattori on valmistettu ftalaatittomasta, joustavasta silikonista, jonka sisällä on tukeva ydin. Lisäksi saat USB-latausjohdon.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ihan ok
I - 11. oct. 2020
Materiaali on mukavan tuntuinen, tuote on helppokäyttöinen, mutta tuote voisi olla hieman paksumpi. Mielestäni tuote sopii aloittelijoille oiken hyvin.
Ainoa toinen..
Yeaaaa - 22. may. 2021
Täytyy myöntää, että jos minun pitäisi ostaa uusi, ostaisin tämän, uudestaan, uudestaan ja uudestaan
0
Elämys!
LEF - 14. apr. 2021
Kesti ehkä 1½ kuukautta oppia käyttämään sitä oikein ja löytämään rytmin, mutta olen juuri mennyt nirvanan ohi 4-5 kertaa! Se ei ole erityisen hiljainen, kun vibraattori on päällä, mutta sillä ei ole väliä. Ainoa asia, josta olisin pitänyt enemmän, oli se, että se olisi hieman paksumpi.
0
Nautinto
Doctor Q. - 4. apr. 2021
Siinä on hyvä voimakas värähtelevä moottori ja pyörivät helmet pohjassa tuovat nautintoa ja tyydytystä, joka lähettää seitsemänteen taivaaseen
0
Voimaton ja liikkumaton
Patrik - 2. dec. 2020
Heikko värinä yhdistettynä olemattomaan liikkeeseen tarkoittaen, että tuote on tuskin aistittavissa. Olin erittäin pettynyt ja joudun neuvomaan olemaan ostamatta. Käyttöohje puuttuu, joten sinun täytyy kokeilla sitä kahdella painikkeella. Se ei ole hintansa arvoinen ja menee suoraan kierrätykseen. Olen niin tyytymätön.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful