TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pump Worx Pistol Grip Penispumppu Painemittarilla var 1

Pump Worx Pistol Grip Penispumppu Painemittarilla

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Pump Worx Pistol Grip -penispumpun avulla saat kookkaamman, kovemman ja pitkäkestoisemman erektion. Tässä pumpussa on painemittarilla varustettu pistooli pumppaamista varten tavallisen pumpun sijaan.

Kun asetat penispumpun peniksesi ympärille, sen sisälle muodostuu miellyttävä ja stimuloiva alipaine pumppaamisen tuloksena. Alipaine imee verta penikseesi ja saa aikaan kookkaamman erektion.

Penispumpun avulla ei ole mahdollista suurentaa penistä pysyvästi, mutta jos käytät sitä usein esim. ennen seksiä, tulokset ovat hyvät. Monet miehet kokevat penispumpun käytön parantavan heidän kokemaansa nautintoa itsetyydytyksen ja seksin aikana.

Pumppu on 20,5 cm pitkä ja sen aukko on halkaisijaltaan 6,7 cm.

Näin käytät Pump Worx -penispumppua:

- Aloita hitaasti, jos käytät pumppua ensimmäistä kertaa. - Sivele hieman liukuvoidetta pumpun pohjaan, jotta saat sen mahdollisimman tiiviisti vartaloasi vasten. - Vie pumppu peniksesi ympärille (jätä kivekset sen ulkopuolelle). - Pumppaa hitaasti ja seuraa peniksen kasvua. Jos käytät pumppua ensimmäisiä kertoja, suosittelemme käyttämään sitä enintään 10 minuutin ajan kerrallaan. - Pumpussa on ns. quick release -venttiili, jolla paineen saa tasattua nopeasti. Käytä sitä kun olet valmis. - Lopeta pumpun käyttö välittömästi, jos tunnet kipua.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Aivan täydellinen
Itse mäntä irtosi. Korjasin vähällä superliimalla Nyt voi nähdä kuinka todella karkea on. Aivan loistava harjoitteluunFredrik - 19. oct. 2017
Hieman liian lyhyt
Kuten edellisessä arvostelussa mainittiin, laskeutuva venttiili tarkoittaa, ettet voi käyttää sitä täysin, mikä tarkoittaa, ettei se täytä tehtäväänsä kunnolla,... Lue lisää
Henrik - 23. sep. 2016
Sopii kevyempään pumppaukseen
tämä pumppu antaa hyvän paineen helppokäyttöiseksi, mutta koska venttiili työntyy noin 1 cm putken keskelle, sitä ei voi pumpata kokonaan. itse pumppu antaa hyv... Lue lisää
Aki - 19. jan. 2015

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful