Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pump Worx XXL Maximizer Penispumppu var 1

Pump Worx XXL Maximizer Penispumppu

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pump Worx XXL Maximizer -penispumppu on todella kookas. Sen avulla saat isomman, kovemman ja kestävämmän erektion.

Kun asetat penispumpun peniksesi ympärille, sen sisälle muodostuu miellyttävä ja stimuloiva alipaine pumppaamisen tuloksena. Alipaine imee verta penikseesi ja saa aikaan kookkaamman erektion.

Penispumpun avulla ei ole mahdollista suurentaa penistä pysyvästi, mutta jos käytät sitä usein esim. ennen seksiä, tulokset ovat hyvät. Monet miehet kokevat penispumpun käytön parantavan heidän kokemaansa nautintoa itsetyydytyksen ja seksin aikana.

Pumpun mukana tulee penisrengas, jota voi käyttää yhdessä pumpun kanssa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Rengas on erittäin joustava ja sen venyy halkaisijaltaan jopa 8,5 cm:n mittaiseksi.

Pumppu on 30,5 cm pitkä ja sen aukko on halkaisijaltaan 7,8 cm.

Näin käytät Pump Worx -penispumppua:

- Aloita hitaasti, jos käytät pumppua ensimmäistä kertaa. - Sivele hieman liukuvoidetta pumpun pohjaan, jotta saat sen mahdollisimman tiiviisti vartaloasi vasten. - Vie pumppu peniksesi ympärille (jätä kivekset sen ulkopuolelle). - Pumppaa hitaasti ja seuraa peniksen kasvua. Jos käytät pumppua ensimmäisiä kertoja, suosittelemme käyttämään sitä enintään 10 minuutin ajan kerrallaan. - Pumpussa on ns. quick release -venttiili, jolla paineen saa tasattua nopeasti. Käytä sitä kun olet valmis. - Lopeta pumpun käyttö välittömästi, jos tunnet kipua.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hieno kone, joka tekee peniksestä ison
Sean Ordrup - 18. apr. 2021
Pumpun koosta johtuen ilman tyhjentäminen ja halutun vaikutuksen saavuttamiseksi tarvittavan paineen luominen voi viedä aikaa. Mutta muuten se on helppokäyttöinen ja kuminauhalla voi masturboida pumppauksen aikana.
0
Penispumpun arviointi
Mads Mųller Lassen - 26. oct. 2017
Mukava ja super helppokäyttöinen. Kumppanini tulee uskomattoman iloiseksi, kun otan sen pois.
0
Ei ole 5 euron arvoinen ja virheelliset mitat
Anonymous - 2. jul. 2023
Ilmoitettu halkaisija 8 cm on virheellinen. Se on itse asiassa vain 6,5 Käsipumppu on Kiinan standardi. Sylinteri on hyvin ohutseinäinen ja hauras. Sylinterin musta letkuliitäntä on niin huonosti liimattu, että se putosi irti, kun se purettiin pakkauksesta, ja se piti liimata uudelleen. Laajennus on tietysti lääketieteellisestä näkökulmasta katsottuna järjetön. En suosittele sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.de
Täydellinen pumppu rahalle
Anonymous - 13. mar. 2024
Pumppasitpa sitten veden kanssa tai ilman, tämä on aivan täydellinen ja suhteellisen edullinen. Voit täysin hallita, kuinka paljon tai kuinka vähän painetta haluat käsikäyttöisellä pumpulla ja venttiilillä, ja sen käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Mitä tulee pumppaamiseen säiliössä olevan veden kanssa ilman sijaan, pidän tätä yhtä hyvänä tai parempana kuin Bathmaten vesipumppuja, ja koska tässä on käsipumppu ja se on huomattavasti halvempi kuin Bathmaten vastaava, se ei ole mikään aivopähkinä. Suosittelen käyttämään vesipohjaista voiteluainetta pumppauksen aikana (vaikka tekisit sen vesisäiliöllä ilman sijasta), se vain tekee koko asiasta helpomman ja välttää kalusi ihon tarttumisen säiliön sivuun pumppauksen aikana. Ainoa haittapuoli tässä pumpussa on se, että jos sinulla on pieni mulkku, suosittelen etsimään toisen pumpun, koska tämä pumppu on hyvin suuri (30 cm pitkä ja 8 cm halkaisijaltaan).
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Erittäin tyytyväinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tilava pumppu, hyvä, jos sinulla on ylimääräistä tilavuutta täytettäväksi. Viikoittainen pumppaus vaikuttaa erektion herkkyyteen ja kovuuteen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Materiaali
Anonymous - 9. apr. 2023
Irtoaa helposti putken ja letkun välistä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä, mutta...
Anonymous - 13. mar. 2024
Hienoa, hyvä, että se on saatavana tuossa koossa ja tulostus oli hyvä. Miinusta siitä, että liimaus oli ala-arvoinen nokan kohdalla. Pudonnut ensimmäisen käyttökerran jälkeen
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful