Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Real Feel Deluxe No. 1 Dildovibraattori 17 cm var 1

Real Feel Deluxe No. 1 Dildovibraattori 17 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Real Feel Deluxe No. 1 Dildovibraattori sekä näyttää että tuntuu todella luonnolliselta, joten jos kaipaat aidonkaltaista kokemusta, olet löytänyt etsimäsi.

Käyttökokemusta tehostaa dildovibraattorin monet upeat yksityiskohdat, kuten erottuva terska, varren selkeästi piirtyvät suonet ja tyvessä olevat kiinteät kivekset. Dildovibraattoria voi käyttää yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Dildovibraattorin pohjassa oleva imukuppi pysyy tukevasti kiinni sileissä, kovissa pinnoissa, jolloin kätesi jäävät vapaiksi toteuttamaan muita kiihottavia nautintoja. Dildoa voi käyttää myös kaikkien Fetish Fantasy -sarjan strap-on -valjaiden kanssa.

Real Feel Deluxe No. 1 on valmistettu aidonkaltaisesta Fanta Flesh -materiaalista ja sen pituus on 17 cm, josta 13 cm on sisään asetettavaa. Dildovibraattorin halkaisija on 5 cm, joten se tarjoaa varsin täyttävää stimulaatiota. Lisäksi dildovibraattori on täysin vesitiivis, joten siitä voi nauttia myös suihkussa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
vain ihan ok
Jake - 26. aug. 2018
Käytin peppuun enkä oikein innostunut. Kova runko loppuu paljon ennen terskaa joka tuntuu niin pehmeältä että repeää milloin hyvänsä. Vibra ei ainakaan pyllyssä antanut mitään säväreitä. Eniten ehkä harmitti ettei kulli ole sitä 5cm kyllä paksu, 4.5 ehkä... Varmaan pimppihommissa soiva peli!
Liian äänekäs
Hälytys!!%#%* - 3. aug. 2018
Ei sovi minulle ollenkaan. Paljon odotettua suurempi, haisee todella pahasti kemiallisilta aineilta (kuten lasten leluilta), ja sitten se pitää todella kovaa ääntä. Et voi olla huomaamaton sen kanssa...
0
Fantastinen!
Karlsson - 23. jan. 2019
Ostin sen lahjaksi vaimolleni! Hän on valittanut pitkään, että hänen muut dildonsa olivat liian kovia, niin että ne melkein satuttivat. Mutta tämä on pehmeä ja aidonkaltainen. Aluksi hän piti imukuppia typeränä. Kunnes hän kokeili sitä suihkussa. Vesilasku on noussut, mutta se on sen arvoista!
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful