Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Real Feel Lifelike Toyz No. 10 Dildovibraattori 26 cm var 1

Real Feel Lifelike Toyz No. 10 Dildovibraattori 26 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Real Feel Lifelike Toyz No. 10 Dildovibraattori on ihanan pehmeä ja tehokas valinta kokeneelle dildofanille.

Tämän kookkaan dildon aidonkaltainen muotoilu selkeästi erottuvine terskoineen ja suonineen tuntuu ihanan luonnolliselta käytössä.

Samalla kun nautit taivaallisen täyttävästä kokemuksesta voit myös säätää vibraattorin tehokasta multispeed-värinää kääntämällä pohjassa olevaa kierresäädintä. Sen avulla löydät helposti juuri oikean tason, joka vie sinut nopeasti seitsemänteen taivaaseen.

Real Feel No. 10 on valmistettu erityisestä Fanta Flesh -materiaalista, joka tuntuu aivan kuin oikealta iholta ja lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä. Dildo on pituudeltaan 26 cm ja halkaisijaltaan peräti 5,7 cm.

Vibraattori toimii 2 x C-paristolla, jotka on hankittava erikseen. Se on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pehmeä ja hyvä dildovibraattori
Dildo operator - 6. aug. 2019
Olin hämmästynyt kuinka pehmeää tämä silikoni oli! Sen ulkomitta on 5,3 cm ja paksunee hieman pidemmältä. Yritin myös laittaa kantta päälle penisholkiksi, ja se näytti toimivan erittäin hyvin, jos haluat tämän. Lisäsi peniksen halkaisijaa 4,3 cm:stä 6,4 cm:iin (+ 49 %). Päädyin ottamaan kannen pois ja laittamaan päälle Itsevulkanisoituvaa teippiä, jotta se olisi paksumpi ja paksumpi mitä pidemmälle sitä laitetaan, jopa 6,7 cm. Ensimmäinen käyttökerta naiselleni oli loistava menestys! Vain kahvan uloin osa pyörii, kun kytket värinän päälle. Sen haittana on, että kahva on pieni ja siitä tulee erittäin sileä, kun sormissa on liukuvoidetta. Liimasin kahvaan jatkeen, jotta saan paremman otteen. Tämä on luultavasti ensisijainen dildomme tästä lähtien! Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen muutosten jälkeen: D
0
OMG
Musse - 2. oct. 2019
Jos pidät erittäin suurista dildoista, tämä on sinulle sopiva. Se on sekä pitkä että paksu - materiaali on pehmeää ja mukavaa, joten se tuntuu mukavalta, kun se on kokonaan asetettuna. Ainoa dildo, joka antaa minulle ruiskuorgasmeja, luultavasti siksi, että se on niin iso, että se stimuloi samalla klitorista.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful