Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rimba Spreader Bar Säädettävä Levitystanko var 1

Rimba Spreader Bar Säädettävä Levitystanko

Sinful.fi suosittelee
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
44,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Rimba Spreader Bar Säädettävä Levitystanko sopii erinomaisesti osaksi sidontaleikkejä.

Erikseen ostettavien kahleiden avulla voit kiinnittää kumppanisi jalat tiukasti tankoon, jolloin ne pysyvät levitettyinä. Voit myös kiinnittää hänen kätensä kahleilla tangon keskellä oleviin renkaisiin.

Rimban levitystanko koostuu kolmesta erillisestä tangosta, jotka on helppo koota yhteen mukana tulevien liittimien avulla. Tanko on myös helppo ottaa matkalle mukaan, sillä erillään osat eivät vie paljoa tilaa.

Levitystangon pituutta voi säätää 55-85 cm:n välillä.

Huomioithan, että käsi- ja jalkakahleet on hankittava erikseen.

TuotemerkkiRimba
Tuotteen paino (g)380
MukanaKarbiinihaat, Lukitustapit
Kokonaispituus (cm)85
Ensisijainen materiaaliMetalli
VäriHopea
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU12905
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jalat ja kädet kurissa.
Iso A - 12. jan. 2022
Sopiva kinkyihin leikkeihin jolla voi kahlita kädet ja jalat jotta voi itse keskittyä tyydyttämiseen kun sub pysyy hyvin kurissa.
Hieno ja tehokas sauva, MUTTA
bs5700 - 16. oct. 2020
Itse tanko on valmistettu vahvasta materiaalista ja vastaa ulkonäköään. MUTTA kaksi "rakoa", joilla tanko lukitaan, koska lukituskuula ei ole niin hyvä. Laatu on PALJON PAREMPI Obaie Adjustable Metal Spreader Rodissa, johon sain sen vaihdettua ilman ongelmia... peukku ylös :-)
0
Yllättävän hyvä.
Katrine - 5. jan. 2019
Täytyy myöntää, että minulla ei ollut suuria odotuksia tälle tuotteelle, koska mielestäni se näytti kuvissa aika hauraalta. Mutta se onkin hyvä tuote. Tangon kokoonpano on myös todella hyvä, jotta tanko ei kolise liitoksissa. Ja se on ehdottomasti tarpeeksi tukeva minulle, vaikka pelkäsin taivuttaa sitä ensimmäisellä käyttökerralla. Super hyvä tuote ja TODELLA tuhma olla sängyssä leikkiessä
0
Erinomainen
Steen - 18. jan. 2015
Itse tanko on valmistettu vahvasta materiaalista ja vastaa ulkonäköään. Ainoa asia, joka voisi olla parempi, ovat kaksi "rakoa", joilla tanko lukitaan, koska lukituskuula ei ole niin hyvä.
0
Todella hyvä jalkojen levittäjä
Henrik - 2. oct. 2014
Tämä tuote vastaa hyvin kuvausta. Hyvä laatu. Lisäbonuksena on myös 4 kpl karabiineja. Yksi kutakin tangon rengasta kohti. Voin ehdottomasti suositella. Rakas Henrik
0
Ihan ok
michael karup - 1. sep. 2014
Se on 100 % ok, erittäin hyvä laatu Tilaa ja tuotteesi on seuraavana päivänä postissa Osoitteessa sinful.dk on erittäin edullista Aion ehdottomasti käydä kauppaa sinful.dk:ssa uudelleen
0
Potentiaalia, mutta sitä on muutettava
Anonymous - 13. mar. 2024
Näyttää hyvältä ja on myös kestävä. Ehkä hieman rähjäinen, kun se on pisimmillään. Tulpat, joiden on tarkoitus lukita osat yhteen, kuitenkin. Ne ovat liian ohuita reikiin nähden ja liukuvat koko ajan ulos, koska lukitustoimintoa ei ole. Tämän voi korjata tai vaihtaa nopeasti, mutta on tarpeetonta, ettei tätä ole otettu huomioon alunperin. Toimitettuna se on periaatteessa hyödytön.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Kinky ja jännittävä
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä täyttää odotukset. Melkein. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja laatuun, mutta huomaan, että jalkani ovat hieman "vapaat", kun ne on kiinnitetty. Toivoisin, että olisin vielä enemmän lukittuna, kun kiinnitän nilkkahihnat. On erittäin hyvä, että se on niin pitkä ja sitä on mukava käyttää uloimmalla lovella. Erittäin perverssi ja herkullinen. Iso plussa siitä, että voimme kiinnittää kädet siihen ja että on monia erilaisia tapoja kiinnittää tämä. Suositellaan.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin hyvä, mutta virheellinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin tyytyväinen, erittäin hyvä, että sen kokoa voidaan säätää sekä lajittelun että varastoinnin kannalta. Yksi "vika" kuitenkin, jos kädet on kytketty keskirenkaisiin, sub voi vetää nastat ulos ja vapautua. Voidaan luultavasti korjata teippaamalla sormet, mutta jotain ajateltavaa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Fantastinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Ihana mojang, joka on uskomattoman hauska leikkiä ja yhdistää muihin lisävarusteisiin, pidän siitä, että se on säädettävissä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful