Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Rimba

Rimban suurmenestys fetissileluvalmistajana perustuu ennen kaikkea yrityksen raudanlujaan ammattitaitoon ja asiakkaiden tarpeiden tiedostamiseen. Tutustu mm. naisten siveysvöihin ja monenlaisiin sähköseksileluihin, jotka tuovat lisää virtaa seksielämäänne.

Rimba - Jännittäviä ja kiihottavia tuotteita kinkyihin leikkeihin

Rimba on valmistanut eroottisia leluja jo vuodesta 1971

Rimba on fetissileluvalmistaja, jolla on kokemusta asiakkaiden kinkyistä puolista jo vuodelta 1971. Alankomaalaisen brändin kattava valikoima sisältää sekä klassisia seksileluja, kinkyjä BDSM-tarvikkeita, fetissileluja että seksikkäitä alusvaatteita. Yritys ei jätä huomiotta tuhmimpiakaan fantasioita, joten sen alla toimii useita brändejä, jotka pitävät huolen asiakkaiden erilaisista mieltymyksistä, oli kyseessä sitten kaipuu bondagen pauloihin, viehtymys stimuloivaan sähköseksiin tai rakkaus kurinpitovälineiden armottomaan puristukseen.

Jotta seksin ja erotiikan ilosanoma kantautuisi mahdollisimman laajalle yleisölle, Rimba välittää ja jälleenmyy valmistamiaan tuotteita sekä tunnetuimpien seksilelubrändien laadukkaita välineitä tukkukaupan tavoin useille tunnetuille ja arvostetuille erotiikka-alan kaupoille. Kokenut fetissileluvalmistaja ymmärtää asiakkaiden monipuoliset ja haastavatkin tarpeet ja tarjoaa heille laadukkaita ja turvallisia tuotteita niiden toteuttamiseen. Monipuolinen ja jännittävä valikoima Rimba-seksileluja onkin tuonut iloa lukuisille nautiskelijoille ympäri koko maailman ja on sinunkin saatavillasi juuri tällä sivulla.

Kiihottavia ja kiduttavia nautintovälineitä

Kun kaipaat jotain nahkaista, kiihottavaa, kiduttavaa tai jopa kliinistä, Rimba on tehtävän tasalla. Valikoimasta löytyy erityisesti BDSM-henkisiä tuotteita ja välineitä, jotka ovat samalla tyylikkään yksinkertaisia, mutta käyttötavoiltaan yhtä monipuolisia kuin kinkyn mielen mielikuvitus. Esimerkiksi kaunis ja jämäkkä nahkainen kaulapanta soveltuu ihanan nöyryyttävään valtaleikkiin ja pet play -roolileikkiin sekä kytkettäväksi muihin BDSM-henkisiin välineisiin ja varusteisiin tai vaikka huonekaluihin. Anaalikoukku puolestaan kuulostaa ja näyttää juuri niin hurjalta kuin onkin, mutta kokeneen bondage-harrastajan käsittelyssä tämä kokeellinen instrumentti on myös nautinnollinen ja kiihottava. 

Levitystankoja, kahleita ja piiskoja voi käyttää niin yhdessä kuin erikseen, jolloin niiden avulla voi räätälöidä juuri omiin haluihinne sopivia BDSM-leikkejä, jotka voivat tarjota halutessanne joka kerralla hieman erilaisen kokemuksen. Kinkyt, kauniit ja tyylikkään kliiniset seksilelut ovat täydellisiä myös tuhmiin lääkärileikkeihin, joissa tuhman potilaan hermopäätteet saavat tuta oikein perusteellisia toimenpiteitä.

Osta Rimba-seksilelut täältä

Jos Rimban jännittävä fetissileluvalikoima kiihottaa mielikuvitustasi, kannattaa tutustua tuotteisiin huolella ja ajan kanssa. Jos olet utelias fetissilelujen ja -leikkien suhteen, kannattaa katsoa tuotteita vaikkapa yhdessä kumppanin (tai tulevan subin/domin) kanssa. Yhdessä ihmettely on hyvä ja helposti lähestyttävä tapa tuoda esille omia tarpeita ja haluja sekä saada inspiraatiota tuleviin seikkailuihinne. 

Osa tämän sivun Rimba-seksileluista on täydellisiä aloittelijoille, jotka ovat kiinnostuneita eroottisten leikkien erilaisista sävyistä, kun taas osa tuotteista on selkeästi kokeneempia kinkyilijöitä varten. Kun klikkaat tuotekuvaukseen, löydät tarkemmat tiedot itse tuotteesta, sen käyttötavoista, koosta ja materiaaleista, jolloin päätöksen tekeminen on helpompaa

Jos haluat saada tarkempia tietoja tuotteesta tai apua päätöksentekoon, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan ja luotettavaan asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tuotteista ja voimme antaa neuvoja koskien niiden valitsemista ja käyttöä.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful