Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rimba Triple Metallinen Penisrengas var 1

Rimba Triple Metallinen Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Upea, kestävä Rimba Triple Metallinen Penisrengas asettuu sekä peniksen että kivesten ympärille ja tarjoaa sinulle kookkaamman ja kestävämmän erektion. Puristus kivesten ympärillä tekee kokemuksesta erityisen kiihottavan.

Tyylikäs penisrengas on valmistettu mustasta metallista.

Sivele ensin sekä penikselle että kiveksille silikonipohjaista liukuvoidetta, jotta renkaan asettaminen on helpompaa. Rengas on asetettava paikoilleen peniksen ollessa lepoasennossa, sillä erektio haittaa renkaan pukemista.

Aloita viemällä penisrengas peniksen ympärille siten, että suurin rengas asettuu vartaloasi vasten ja penis menee ulos keskikokoisesta renkaasta. Vie sen jälkeen kivekset suurimman renkaan läpi siten, että ne tulevat ulos pienimmästä renkaasta.

Huomioithan, että renkaiden halkaisijat ovat erikokoiset: 5,1 cm, 4,4 cm ja 4,1 cm. Metalliset renkaat eivät anna periksi, joten on tärkeää, että mittaat niiden sopivuuden ennen kuin käytät penisrengasta. Jos renkaat tuntuvat epämiellyttävältä päällä, ota ne heti pois, sillä silloin ne eivät ole sinulle sopivat.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful