TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori var 1

Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori on yksi markkinoiden suurimmista bullet-vibraattoreista, sillä se on peräti 160 mm pitkä. Sitä voi käyttää sekä klitorisvibraattorina että sisään asetettavana dildovibraattorina.

Tämä vibraattori on aivan omassa luokassaan, sillä siinä on peräti 50 värinäohjelmaa. Löydät niistä "tavalliset" tasaiset värinät eri nopeuksilla sekä nopeutuvat, hidastuvat ja rytmikkäät pulssit, joista on myös valittavissa erilaisia nopeuksia. 50 Speeds of Play -vibraattori tarjoaa niin paljon valinnanvaraa, että löydät aivan varmasti itsellesi sopivan värinän. Vibraattorin värinä on varsin tehokasta ja ohjelmia on helppo vaihdella käyttämällä pohjassa olevaa painiketta.

Onneksi vibraattori on myös fiksu, sillä voit tallentaa suosikkiasetuksesi eikä sinun tarvitse plarata kaikkia 50 asetusta läpi jokaisella käyttökerralla. Löydettyäsi suosikkiohjelmasi voit tallentaa sen painamalla pohjan painiketta n. 2 sekunnin ajan. Silloin vibraattori muistaa asetuksen seuraavalla käyttökerralla. Jos taas haluat tyhjentää vibraattorin muistin, voit painaa painiketta n. 5 sekunnin ajan kunnes se värisee lyhyesti sen merkiksi, että muisti on tyhjä.

Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä niin suihkussa kuin kylvyssäkin. Se on myös helppo puhdistaa hanan alla juoksevalla vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

50 Speeds of Play sopii erinomaisesti soololeikkeihin, mutta voit nauttia siitä myös yhdessä kumppanisi kanssa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Huomioithan, että paristokotelon kansi on ruuvattava hyvin tiukasti kiinni ennen kuin vibraattori lähtee toimimaan. Vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka saat pakkauksen mukana.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful