Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori var 1

Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori on yksi markkinoiden suurimmista bullet-vibraattoreista, sillä se on peräti 160 mm pitkä. Sitä voi käyttää sekä klitorisvibraattorina että sisään asetettavana dildovibraattorina.

Tämä vibraattori on aivan omassa luokassaan, sillä siinä on peräti 50 värinäohjelmaa. Löydät niistä "tavalliset" tasaiset värinät eri nopeuksilla sekä nopeutuvat, hidastuvat ja rytmikkäät pulssit, joista on myös valittavissa erilaisia nopeuksia. 50 Speeds of Play -vibraattori tarjoaa niin paljon valinnanvaraa, että löydät aivan varmasti itsellesi sopivan värinän. Vibraattorin värinä on varsin tehokasta ja ohjelmia on helppo vaihdella käyttämällä pohjassa olevaa painiketta.

Onneksi vibraattori on myös fiksu, sillä voit tallentaa suosikkiasetuksesi eikä sinun tarvitse plarata kaikkia 50 asetusta läpi jokaisella käyttökerralla. Löydettyäsi suosikkiohjelmasi voit tallentaa sen painamalla pohjan painiketta n. 2 sekunnin ajan. Silloin vibraattori muistaa asetuksen seuraavalla käyttökerralla. Jos taas haluat tyhjentää vibraattorin muistin, voit painaa painiketta n. 5 sekunnin ajan kunnes se värisee lyhyesti sen merkiksi, että muisti on tyhjä.

Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä niin suihkussa kuin kylvyssäkin. Se on myös helppo puhdistaa hanan alla juoksevalla vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

50 Speeds of Play sopii erinomaisesti soololeikkeihin, mutta voit nauttia siitä myös yhdessä kumppanisi kanssa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Huomioithan, että paristokotelon kansi on ruuvattava hyvin tiukasti kiinni ennen kuin vibraattori lähtee toimimaan. Vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka saat pakkauksen mukana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras ostaa vibraattorin .
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos pidät voimakkaista värähtelyistä, tämä on sinulle sopiva värähtelijä. Monipuolinen ja monipuolinen. Tämä on uusi suosikkini.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Niinpä niin!
Anonymous - 13. mar. 2024
Sanon teille, että tämä asia on tulessa - tulkaa! Se on mahtava - sileä pinta, helppo käyttää. 50 ihanaa asetusta - en voi valita suosikkia ;) Käytän sitä sekä klitoriksella että vaginallisesti - molemmat ovat yhtä upeita.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful