Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Rocks Off

Rocks Off on erittäin suosittu seksilelumerkki, josta on muutaman viime vuoden aikana tullut Englannin johtava seksilelujen valmistaja. Yhteistä kaikille Rocks Off ‑tuotteille on se, että ne ovat todella korkealaatuisia ja täysin vartaloystävällisiä, ja läpikäyneet erittäin tarkat testit.

Rocks Off - upeita brittivalmisteisia seksileluja

Rocks Off - korkealaatuiset englantilaiset seksilelut

Mitä tulee mieleesi kun ajattelet Englantia? Fish and chips tai tynnyriolut stadionilla? Tai ehkä kuningatar Elisabet tai James Bond? Kaiken tuon voit huoletta unohtaa, sillä Englannin parhaalla tarjonnalla ei ole mitään tekemistä jalkapallon, gastronomian tai kuninkaallisten kanssa. Sen sijaan se liittyy vahvasti erään tietyn tuotemerkin seksileluihin. Rocks Off on englantilainen yritys, joka on vuodesta 2003 lähtien ilahduttanut koko maailmaa monenlaisten tuotteidensa avulla.

Rocks Off on korkean laadun ruumiillistuma. Kaikki heidän tuotteensa on yksilöllisesti numeroitu, joten jos seksilelustasi paljastuu joku vika, Rocks Off tietää tasan tarkkaan minkälaisen tuoteprosessin se on käynyt läpi ja missä vika todennäköisimmin on. Sanottakoon nyt vielä, ettei Rocks Offin tuotteissa juuri esiinny vikoja. Ne nimittäin testataan alusta loppuun yrityksen englantilaisella tehtaalla, jotta ne valmistanut tiimi voi varmistua siitä, että heidän tuotteensa ovat parasta mahdollista laatua. Kaikki Rocks Offin silikoniseksilelut on valmistettu puhtaimmasta lääketieteellisestä silikonista, joka kestää käyttöä ja tuntuu miellyttävältä. Lisäksi tuotteet ovat vesitiiviitä, joten jos haluat nauttia vibraattoristasi suihkussa, ammeessa tai vaikka porealtaassa, siitä vain.

Rocks Off sopii sekä miehille että naisille

Sukupuolestasi tai parisuhdetilanteestasi riippumatta Rocks Offin valikoimasta löytyy seksileluja, jotka parantavat seksielämääsi entisestään. Rocks Offin suosituimpien tuotteiden joukosta löytyy mm. bestselleri 80 mm, jota on myyty maailmanlaajuisesti yli 6 miljoonaa kappaletta. Voit hankkia klitorisvibraattorin stimuloimaan sinua ulkoisesti, tai G-pistevibraattorin tai dildovibraattorin, joka vie sinut seitsemänteen taivaaseen. Rocks Off 120 mm on klitorisvibraattori, joka on voittanut useita testejä - syystä. Tämä pikkuruinen tehopakkaus sopii sekä ensimmäistä vibraattoriaan etsiville vasta-alkajille että heille, joiden yöpöydän laatikko on jo seksileluja täynnä mutta jotka haluavat lisätä kokoelmaansa vielä yhden, jonka voimakas stimulaatio saa heidät orgasmiin kerta kerran jälkeen.

Rocks Offin tuotteista löydät myös laajan valikoiman miesten leluja. Herrojen keskuudessa suurta suosiota nauttivat mm. Rocks Offin eturauhasvibraattorit. Suosittu Rocks Off Naughty Boy on U:n muotoinen, joten se hieroo eturauhasen lisäksi myös välilihaa ja saa aikaan todella syviä orgasmeja. Naughty Boy on kooltaan varsin maltillinen, joten se sopii erityisen hyvin aloittelijoille. Jos puolestaan haluat täyttävämpää stimulaatiota, voit kokeilla Rocks Offin valikoimasta löytyviä suurempia eturauhasvibraattoreita.

Rock Off vai Rocks Off?

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kirjoitatpa nimen S:llä tai ilman, asiakaspalvelumme tietää mitä tarkoitat. Jos sinulla on kysyttävää Rocks Offin tuotteista tai haluat niistä muuten vain lisätietoja, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Mietityttääkö vibraattorin halkaisija tai haluatko tietää miten anaalileluja käytetään? Älä epäröi kysyä. Tunnemme verkkokaupastamme saatavilla olevat Rocks Offin ja muiden tuotemerkkien tuotteet hyvin ja kerromme niistä mielellämme myös asiakkaillemme.

Täällä Sinful.fi:ssä olemme ylpeitä voidessamme tarjota Rocks Offin tuotteita asiakkaillemme. Uskomme vahvasti, että laadukkaat seksilelut tarjoavat parhaan mahdollisen kokemuksen. Ostitpa sitten Rocks Offin klitoris- tai eturauhasvibraattorin, tai vallan jotain muuta, voit olla varma tuotteen laadusta. Mitä siis odotat? Anna Rocks Offin johdattaa sinut tuhmaan ja kiihottavan nautinnolliseen maailmaansa.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful