Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Ass Berries Anaalivibraattori var 1

Rocks Off Ass Berries Anaalivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Rocks Off Ass Berries Anaalivibraattori on verrattain pieni tappi, joka tarjoaa varsin tehokasta anaalistimulaatiota.

Vibraattori koostuu joustavasta tapista, jonka sisällä on tila tehokkaasti värisevälle RO 80 mm ‑vibraattorille. Näin ollen tappia voi käyttää sekä värinällä että ilman. Jos kaipaat värinää, vibraattorissa on peräti seitsemän erilaista värinätasoa, joista löydät varmasti mieleisesi. Säädät värinää helposti pohjassa olevasta painikkeesta.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista anaaliliukuvoidetta Ass Berries -vibraattorin kanssa, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Ass Berries on saatavilla kahdessa eri koossa, joista musta karhunvatukka on suurempi ja pinkki vadelma pienempi.

Ass Berries on valmistettu täysin ftalaatittomasta ja allergiaa aiheuttamattomasta IntraMed-silikonista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ihana!
Trance - 22. jan. 2017
Tappi on ihanan työläs saada sisälle. Värinät ovat kovat ja toimivat. Tuntuu, että olen täynnä sitä, vaikka sillä ei pituutta olekaan.
Karhunvatukka
Z-man - 21. apr. 2016
Onnistunut muotoilu, pysyy sisällä eikä luiskahda pois. Alussa kannattaa käyttää anustappia tai vastaavaa ennenkuin tämän sisään laitat. Ellet ole kokenut kaveri. Sen verran iso ettei kylmiltä kannata yrittää. Itse käytän hetken anustappia ennen kuin vatukka menee sisälle. Sen jälkeen aah.. On hyvä vekotin, hyvät värinät taitaa olla 7 eri vaihtoehtoa. Ilman värinöitä kannattaa supistella ja sormilla pyöritellä niin saat tosi hyvän tunteen. Näin ainakin itse teen. Laatutavaraa jo kolmas hankkimani Rocks off´n tuote. Helppo puhdistaa.
Nätti marja
Marja Tyrni - 23. nov. 2014
Tilattu ja testattu pienempi kokoinen vattu. Nätti pakkaus. Mukana tulee satiinisen oloinen pikku pussukka säilytystä varten. Tuotteen muoto houkuttelee kokeilemaan. Tappi on pieni ja on helppo sujauttaa aloittelijankin peppuun ja värinä on helppo kytkeä päälle ja pois. Kaulaosa on kuitenkin liian loiva ja tappi pullahtaa touhujen tuoksinassa ulos jos kaveri ei pitele siitä kiinni joten hankinnassa on joku toinen malli, joka pysyy paikallaan. Ehkä tuo isompi malli pysyisi paremmin. Surinoita on varmasti jokaiseen makuun. Röpyliäisestä pinnasta huolimatta helppo putsata.
Ei 100 prosenttia
Anonymous - 12. nov. 2015
Tämä viittaa pienempään lajikkeeseen, vadelmiin. Sen sanotaan olevan melko pieni, mutta siitä voidaan kiistellä. Halkaisija on 35 mm ja se on melko tylppä, joten sen saaminen paikalleen vaatii melkoista urkkimista. Hyvänä puolena on se, että mäkinen pinta auttaa säilyttämään voiteluaineen. Värähtelyt ovat voimakkaita ja mielenkiintoisia, ja ne tuottavat voimakkaita orgasmeja, jos tukit sitä suuseksin aikana. Pahin asia siinä on lyhyt kaula. Jos se on sisällä yhdynnän aikana, sillä on taipumus ponnahtaa ulos, joten sinun on pidettävä käsi sen päällä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ehkä ei aivan aloittelijoille...
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostimme pienen version, ja se on mielestämme riittävän suuri, mutta se on myös ensimmäinen pistokkeemme. Sillä on taipumus lipsahtaa ulos käytön aikana, mikä on hieman ärsyttävää, joten valitsisimme toisen pistokkeen (vaihtoehtoja on niin paljon), jos ostaisimme sen uudelleen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Suuri anaalivibraattori
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen todella tyytyväinen uuteen Ass Berriesiin, joka on jo herättänyt paljon innostusta. Se on todella hyvän kokoinen sellaiselle, jolla on jo hieman anaalipelikokemusta; se on pieni olematta liian pieni, mutta suuri olematta liian suuri. Sitä käytetään laajasti
Konekäännös sivustolta sinful.dk
herkullinen ja houkutteleva
Anonymous - 13. mar. 2024
Se sopii erinomaisesti niille, jotka eivät ole täysin uusia anaalileikkejä. Se on valmistettu mukavasta materiaalista ja siinä on mukava värähtely. Se voi todella lisätä uuden ulottuvuuden leikkiin
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistava laatu
Anonymous - 12. sep. 2013
Ihanan pehmeä laatu. Ihana pakkaus. Se annettiin adventtilahjaksi. Hyvä, että olimme yksin kotona. Muttitulppa on hieman vaikea pitää kädessä pitämättä, mutta tuntuu hyvältä, että se on täytetty molemmista rei'istä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Röyhkeä muoto - valitettavasti putoaa helposti
Anonymous - 13. mar. 2024
Pyhä jysäys, tuo marja on iso. Tilasin mustan marjan ja se oli hieman odotettua suurempi. Hyvän lämmittämisen jälkeen se nousi ylös, mutta putosi useita kertoja. Se on super ärsyttävää, koska käytännössä se tarkoittaa, etten tule käyttämään sitä. Olin lukenut muidenkin kirjoittavan samaa, mutta luulin, että marja itsessään on niin iso, ettei se voi helposti luiskahtaa ulos - mutta niin se tekee tässäkin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
TÄYSIN TÄYDELLINEN
Anonymous - 1. mar. 2020
Se vain sopii niin hyvin ja rakastan sitä. On sanottava, että se on edelleen olemassa :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful