Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Chaiamo Mint Dildovibraattori var 1

Rocks Off Chaiamo Mint Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Elegantti mintunvärinen Chaiamo Dildovibraattori tarjoaa tehokkaasti värisevää stimulaatiota niin ulkoisille kuin sisäisille nautintopisteillesi.

Tämän vibraattorin 10 tehokasta värinäasetusta tarjoavat ultimaattisia itsetyydytyskokemuksia.  Anna sen silkinpehmeän varren täyttää sinut nautinnollisesti ja tunne sen syvä värinä sisälläsi tai suuntaa sen pyöristetty kärki klitoriksellesi ja nauti intensiivisestä stimulaatiosta.

Chaiamo on vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaan kosteisiin leikkeihin. Nauti siitä yksin tai kutsu kumppanisi mukaan eroottisiin leikkeihin.

Vibraattori on valmistettu silikonista ja ABS-muovista. Lataat sen helposti mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä, mutta värinä on voimakas
Aloittelija - 29. apr. 2021
Materiaali ja laatu ovat huippuluokkaa. Sitä on helppo käyttää, mutta värinä on erittäin voimakasta jo ensimmäisellä tasolla. Toivon, että se ei alkaisi niin rajuna, jotta intensiteetti voisi kasvaa, kun saavutat huippusi. Se toimii kuitenkin hyvin viimeistelijänä ja tuottaa tuloksia joka kerta. Se pitää hieman ääntä, mutta se ei häiritse sessiota.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful