Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Cheeky Boy Eturauhasvibraattori var 1

Rocks Off Cheeky Boy Eturauhasvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Rocks Off Cheeky Boy on kookas eturauhasvibraattori kokeneille miehille. Se hieroo eturauhasta ja välilihaa samanaikaisesti, jotta saat mahdollisimman intensiivistä stimulaatiota.

Cheeky Boyn pinta on uritettu, joten saat upeaa nautintoa jo asettaessasi sen sisään. Siinä on seitsemän eri värinäohjelmaa, joista voit valita itsellesi sopivimman. Voit käyttää stimulaattoria ilman käsiä tai ohjailla sitä miten haluat.

Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen nautinnon.

Rocks Offin valikoimasta löytyy kaikenkokoisia stimulaattoreita miehille. Löydä itsellesi parhaiten sopiva koko:

- Naughty Boy: Pieni - Rude Boy: Keskikokoinen - Cheeky Boy: Suuri - Bad Boy: XL - Big Boy: XXL

Voit käyttää muutamaa sormea mittaamaan haluamasi stimulaation määrän, minkä jälkeen sinun on helppo valita itsellesi parhaiten sopiva vibraattori.

Kaikki Rocks Offin eturauhasvibraattorit ovat täysin vesitiiviitä, ja valikoimastamme löydät niistä jokaisen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Cheeky Boy
Lasse - 9. aug. 2017
Värinättömän ja ohuemman tuotteen jälkeem Cheeky Boy tuntui alussa aika isolta. Paksuus ei kuitenkaan ollut ongelma, ennemminkin pituus. Viimeistä pallukkaa sisälle työntäessä tuntui syvemmällä paikoitellen kipuakin, maltilla sai kuitenkin loppuun asti ok laitettua. Ei kuitenkaan pysy sisässä vaan pullahtaa viimeisen pallukan verran ulos. Varmaan anatomiasta kiinni tämä. Värinät tuntuvat mukavilta, ohjelmia on useita (itsellä kuitenkin vibra hajosi parin käyttökerran jälkeen - Sinful paikkasi hienosti lähettämällä uuden). Hyvien tuntemusten lisäksi en ole päässyt pitemmälle, kohuttua orgasmia ei ole tullut. Jatkan harjoittelua, sen verran mielekästä on, että melkein päivittäin tulee käytettyä. Josko se tajunnan räjäyttäväkin sieltä yllättäisi...
Pakollinen tuote.
Anonymous - 13. mar. 2024
Pelkäsin hieman, että se olisi liian suuri, koska olen tässä vaiheessa aloittelija. Mutta tämä oli aivan täydellinen. Se pysyy tukevasti paikallaan riippumatta siitä, kuinka paljon käännät tai muutat asentoa. Voin myös kävellä sen kanssa ympäri taloa, eikä kotityö ole koskaan ollut niin miellyttävää kuin nyt? Värähtelyt tuntuvat hyvin koko stimulaattorissa ja kutittaa hyvin "rypyn" alla. Vahvin orgasmi mitä olen saanut vähään aikaan jo ensimmäisellä kerralla. Erittäin suositeltava!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä mutta hieman pettynyt
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on yleensä hyvä siihen, mitä sen pitäisi tehdä, mutta värähtelijä oli hieman heikko, joten päädyin käyttämään värähtelijää toisesta, joka oli paljon vahvempi, mutta se toimii.
Konekäännös sivustolta sinful.no
fantastinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on todella hyvä eturauhasen tunnelma. Olen erittäin tyytyväinen siihen, koska se todella tekee työnsä. Ei ehkä kuitenkaan mikään aloittelijan lelu + Pallon muoto on todella hieno yksityiskohta + Vedenpitävä + Hyvä laatu - Voi olla alussa hieman hankala käyttää - Vain yksi värähtelytila.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Todella mukavaa
Anonymous - 3. jul. 2019
Helppo aloittelijalle ja hyvä orgasmi
Konekäännös sivustolta sinful.se
Mukavan tuntuinen ja helppokäyttöinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä tärisevä pistoke. Se oli helppo asettaa ja oli juuri oikean kokoinen, sekä pituus että halkaisija, minulle. Materiaali on mukavaa ja siinä on hyvä pinta keholle ja se pysyy paikallaan. Oli hieman vaikeuksia saada viimeistä kuoppaa, mutta se meni harjoittelun jälkeen. Minusta värähtelyt ovat yleensä vaikeita saada hyviksi minulle, näyttää paremmalta kuin se maistuu. Mielestäni nämä värähtelyt ovat olleet hyviä ja nostaneet kokemusta. Pidän siitä paljon ja suosittelen niitä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Osta se ja hemmottele häntä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Suuri pieni vibraattori ihanassa laadussa, joka vie hänet kuulemaan enkelien laulua :) Osuu juuri sinne minne pitääkin ja ei kestä kauaa ennen kuin hän menettää kaiken kontrollin ja vain nauttii ;) Vaatii hieman harjoittelua, jotta saa asennon juuri oikealle paikalleen ja erilaiset värinänopeudet olisivat tehneet siitä vielä hauskempaa käyttää, mutta kaiken kaikkiaan super tuote, jota käytetään laajasti täällä talossa ;)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Kaikki uusi luo uteliaisuutta
Anonymous - 13. mar. 2024
Kyllä, kaikki uusi on jännittävää ja kokeilematonta... Mutta uteliaisuus voi tuoda myös iloa ja nautintoa. Huolellisuudella, varovaisuudella ja halulla kokeilemattomaan kokemukseen et voi mennä vikaan tämän tuotteen kanssa. Kaikkea tässä maailmassa arvioidaan/kuvaillaan henkilökohtaisten havaintojen perusteella. Elä, kokeile, mikä sitten osoittautuu "täydelliseksi", niin voit nukkua hyvin jälkikäteen.....
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Sopii myös naisille ;)
Anonymous - 4. jun. 2014
Emme ole vielä keskustelleet siitä, pitäisikö hänen kokeilla sitä. Ostimme sen minulle yhdistettyä anaali- ja klitorisstimulaatiota varten - ja se tekee sen hienosti. Pelissä oli myös kyse siitä, voinko käyttää sitä vaatteideni (housujeni) alla julkisesti. Ja siihen se on todella hyvä. Se on sopivan hiljainen. Paristot kestävät melko hyvin, mutta olisin toivonut suurempia paristoja. Nopeuden/rytmin vaihtaminen on hieman hankalaa - painike ei ole kovin fiksu siihen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
great
Anonymous - 13. mar. 2024
se on kokeiltu kerran tähän mennessä... Ohhhh se oli todella hyvä se osui minuun todella hyvin.... ja mitä viboja :-) odotan innolla seuraavaa kertaa kun poikaystäväni käyttää sitä minuun :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful