Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Cheeky Boy Intense Ladattava Eturauhasvibraattori var 1

Yhteenveto

Rocks Off Cheeky Boy Intense Ladattava Eturauhasvibraattori tarjoaa todella tehokasta ja intensiivistä eturauhasstimulaatiota. Suunniteltu erityisesti miehen anatomialle.

Upea silikonivibraattori osuu tehokkaasti juuri oikeaan kohtaan samalla kun se stimuloi myös välilihaa. Sisään asetettava osa on muotoiltu aaltoilevaksi ja sen neljä kuulaa stimuloivat anusta ihanasti sekä sisään asetettaessa että ulos vedettäessä. Vibraattoria voi siten käyttää myös samaan tapaan kuin anaalihelmiä.

"Intense" on uusi ja edelleen kehitetty versio alkuperäisestä Cheeky Boy -vibraattorista. Sen muoto on aiemmasta versiosta tuttu, mutta Intense-versiossa on uusia toimintoja, jotka tarjoavat entistäkin paremman anaalikokemuksen.

Nyt voit valita peräti 10:stä värinäasetuksesta, joista löytyy sekä kevyitä että voimakkaasti sykkiviä. Löydät niistä varmasti myös juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Irrotettava, nikkelittömällä metallilla päällystetty bullet-vibraattori on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla ja täydellä latauksella se toimii jopa tunnin ajan.

Rocks Off tarjoaa multistimulaattoreita miehille monessa eri koossa ja muodossa, joten niistä löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Treeniä
Ripex - 20. nov. 2019
Todella laadukkaan tuntuinen laite. Vielä en ole eturauhasorgasmia saanut ,mut hyvältä on tuntunut
Ei toimi minulla.
Sami - 18. nov. 2019
Aluksi ajattelin että tämä tarvitsee totuttelua, mutta useamman yrityksen jälkeen joudun toteamaan ettei tämä ole minulle. Tuntuu että ei pysy paikallaan tai menee liian syvälle, jolloin tekee kipeää ja painaa virtsarakkoon. En ole saanut kertaakaan hyvää tunnetta tällä, kuten joillakin toisilla eturauhaskoukuilla.
Suositellaan niin apuvälineeksi kuin leluksi. Käyttäjäystävällinen ja samalla voimakas, kuten on luvattu.
Anonymous - 11. jan. 2019
Pyörätuolin käyttäjänä suosittelen tätä tuotetta, koska sen tehokkuus on kiistaton. Tämä on lelu, jota voisi yhtä hyvin kutsua apuvälineeksi. Kaikille miehille, jotka etsivät jotain, joka voi tarjota lisää nautintoa ja stimulaatiota, sanoisin, että tämä erityinen muunnelma lisää jotain. Olen kokeillut muita variantteja etsiessäni enemmän, parempaa ja ennen kaikkea helpompaa nautintoa. Tähän kuuluvat anaalitulpat ja muut vibraattorit. Nautinto oli siis hurmioitunut, kun tunsin, miten valtavan tuntemuksen tämä voi antaa. Yhtä monta kertaa nopeasti peräkkäin tajusin, että "tavoite" oli saavutettu. Toiminta- ja liikuntakyvyltään rajoittuneelle henkilölle se ei ole vain orgasmi, vaan puhdas voitto. Odotan innolla jatkoa sekä yksin että yhdessä kumppanini kanssa, ja tätä kirjoittaessani tuntuu, että odotan yhä enemmän ja enemmän sitä, että voin taas nauttia itsestäni. Olen luottavainen tuloksen suhteen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Aivan loistava tuote!
Anonymous - 13. mar. 2024
Pieni lisämauste jokapäiväiseen elämään ei riitä sanomaan tästä tuotteesta. Se iskee hyvin, ja siinä on hyvät voimakkaat värähtelyt. Antaa herkullisia orgasmeja!
Konekäännös sivustolta sinful.no

Rocks Off Cheeky Boy Intense Ladattava Eturauhasvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful