Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Havana Ladattava 10 Speed Vibraattori var 1

Rocks Off Havana Ladattava 10 Speed Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos unelmoit syvistä ja kiihkeistä klitorisorgasmeista, anna Rocks Off Havana Ladattavan 10 Speed Vibraattorin hemmottella sinut huipulle.

Ylellisen vibraattorin kompakti ja elegantti muotoilu sopii täydellisesti kohdistettuun ja intohimoiseen stimulaatioon sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Anna 10 voimakkaan värinärytmin ja -nopeuden hyväillä sinua kliimaksiin saakka. Voit kutsua kumppanisikin leikkiin ja nauttia vibraattorista yhdessä vaikka esileikin aikana. Vibraattorin pohjassa on kätevä LED-valo, joka tuo valoa pimeään, ja koska tuote on vesitiivis, voit nauttia siitä kylvyssäkin.

Vibraattorin kokonaispituus on 13,5 cm ja sen halkaisija 2 cm. Se on valmistettu sileästä ABS-muovista ja siinä on täydellinen pyöristetty kärki.

Rocks Off Havana on helppo ladata mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Kun se on ladattu täyteen, saat 3 tuntia käyttöaikaa, joten voit antaa leikkiesi jatkua huoletta pitkään.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful