Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Ignition Ladattava Vibraattori var 1

Rocks Off Ignition Ladattava Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Rocks Off Ignition Ladattava Vibraattori tarjoaa nautinnollista värinää vartalon erogeenisille alueille. Käytä sitä soololeikkeihin tai kiihota sillä kumppanisi vartaloa.

Tässä upeassa, pienessä bullet-vibraattorissa on tehokas moottori, joka tuottaa kiihottavaa ulkoista stimulaatiota. Käytä sitä siellä, missä sen värinä tuntuu kaikista parhaalta ja antaudu intensiiviselle nautinnolle.

Vibraattorissa on 10 värinäasetusta, joita säädät helposti sen pohjassa olevalla painikkeella. Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa.

Rocks Off Ignition on 9 cm pitkä ja halkaisijaltaan 1,6 cm.

Lataat sen helposti mukana tulevalla USB-johdolla. Täydellä latauksella se toimii jopa 60 minuuttia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Toimii toimiessaan
transjäbä - 26. aug. 2019
Mulla ollut näitä 2 kappaletta, noin puolen vuoden sisällä käyttöönotosta kuolleet molemmat. Lataus ehdottomasti plussaa, en osta paristokäyttöisiä, mutta latausreiän löytäminen oli aluksi vähän vaikeaa. Pieni, musta, salaman kuviolla varustettu alue on selvästi latausreikä, mutta ei ollut selvää, pitikö sitä jotenkin nostaa. Alueen keskellä onkin pienen pieni reikä, josta laturi tökkäistään sisään. Ei siis pidä repiä mitään auki. Voimakas bulletti, tekee tehtävänsä. Kolme värinätasoa ja joitain kuvioita, joita kelaillaan läpi kaikki samasta virtanapista. Sormet vähän turtuu kun pitelee kiinni pitkään. Muuten ihana, mutta lelun lyhyt elämänkaari harmittaa!
Takuuvarma
Johanna - 20. jul. 2019
Tuote sopi erinomaisesti sekä yksin että kumppanin kanssa käytettäväksi, tarpeeksi pieni jotta helppo ottaa mukaan leikkeihin
Nro 1
Anonymous - 3. sep. 2020
Ostin yhden tyttöystävälleni, ja nyt olen palannut ostamaan toisen. Se päihitti vanhan, koska se on ladattava ja koska sen yläosa on hieman terävämpi, minkä ansiosta se osuu helpommin sinne, minne sen pitäisi osua.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Purkautuu nopeasti
Anonymous - 10. feb. 2016
Akun keston pitäisi olla 60 minuuttia, mutta värinät heikkenevät asteittain jo paljon ennen tätä, joten se on ilmeisesti ladattava ennen jokaista käyttökertaa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Naisen paras ystävä
Anonymous - 13. mar. 2024
Pakollinen naisille. Voit ottaa sen mukaan minne tahansa ja kaikkialle. Käytän omaani päivittäin ja joskus useita kertoja päivässä. Koska minulla on nyt ollut se noin 3-4 vuotta, akku ei enää kestä niin hyvin, joten minun on ostettava uusi. Ainoa huono asia siinä on se, että sitä ei voi käyttää latauksen aikana. Siksi voit myös saada sellaisen, joka toimii akulla, mutta ne eivät ole läheskään yhtä vahvoja ja mukavia. Se on myös hieman terävämpi, mikä mielestäni on mukavaa kallistaa klitorista hieman, koska pidän hieman kovemmasta otteesta.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pieni ja kätevä
Anonymous - 13. mar. 2024
120 mm:n rocks OFF lakkasi toimimasta, ja valitsimme tämän tilalle. Ei akkua eikä mitään, mikä voisi rikkoutua. Ensimmäiset kerrat jouduimme tutustumaan siihen. Verrattuna rocks offiin, meidän olisi ehkä pitänyt ostaa tämä alusta alkaen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Pieni ja nerokas
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin sen adventtilahjaksi ja täytyy myöntää, että se tuo paljon iloa kotiini. Sekä poikaystäväni että minä käytämme sitä mielellämme ja saamme molemmat siitä jotain irti. Pieni ja käytännöllinen ja siinä on tarpeeksi vaihtoehtoja. On hienoa, että se on ladattava, joten paristojen kanssa ei tarvitse taistella. Ehdottomasti jotain, joka kuuluu laatikkoon / matkalaukkuun, jos olemme menossa lomalle.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä, pieni, tajunnanräjäyttävä!
Anonymous - 6. aug. 2018
Tämä pieni vibraattori on voittajani joka kerta! Jos nautit värähtelystä tarkkuudella ja voimalla, niin tämä on sinulle sopiva. Käyttö kumppanin kanssa tai yksin ei koskaan petä! Pitkäkestoinen ja erittäin suositeltava; osta tämä orgasmitakuun ja ladattavuutesi vuoksi!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Osta... osta... osta... osta
Anonymous - 1. may. 2019
Osta...osta...osta Voin vain antaa parhaat suositukseni. Tästä lelusta... on ganranti orgasmin ja nautinnon joka kerta, kun käytän sitä yksinkertaisesti hämmästyttävästi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Kyllä!
Anonymous - 1. jun. 2019
Se on aivan mahtavaa sekä yksin että kumppanin kanssa. Se on loistava keino saada sinut tulemaan 5 minuutissa, kun olet yksin, kun taas se on hieman leikkisämpi, kun olet kumppanin kanssa. Pitää voimaa kuin unelma.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful