Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Lust Linx Ball and Chain Kiihotinkuula var 1

Rocks Off Lust Linx Ball and Chain Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Rocks Off Lust Linx Ball and Chain Kiihotinkuula on langattomasti kauko-ohjattava, joten se tarjoaa monenlaisia kiihottavia nautintoja.

Menossa baariin, yökerhoon tai konserttiin? Huomiota herättämättömän kaukosäätimen kantomatka on peräti 10 metriä, joten miksi ette nauttisi tuhmasta stimulaatiosta samalla?

Kiihotinkuula on muotoiltu tavallisuudesta poikkevalla tavalla muistuttamaan vanhanaikaista vangin kahlepalloa. Se onkin hauska lahjaidea esim. polttareihin tai vasta vihitylle hääparille.

Vibraattorissa on 10 värinätasoa, josta voi nauttia yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Silkinpehmeä silikonikuula tarjoaa nautinnollista stimulaatiota emättimellesi ja G-pisteellesi.

Vesitiiviistä kiihotinkuulasta voi nauttia myös suihkussa.

Kiihotinkuula on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Täydellä latauksella saat neljä tuntia nautinnollista leikkiaikaa makuuhuoneessa tai julkisella paikalla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Niiiin tyytyväinen
Ella - 6. may. 2019
Olin iloisesti yllättynyt siitä, minulla on ollut aikaa kokeilla sitä itsekseni ja olen niiiin tyytyväinen. Tänä viikonloppuna sitä kokeillaan yhdessä kaverin kanssa, joka sitten vastaa kaukosäätimestä, tuntuu että siitä tulee hauskaa
0
Ok niille, jotka ovat nopeita
Herra - 30. nov. 2017
Ostin tämän tuotteen ja kokeilin sitä. Hyvä koko, pysyy sisällä. Melkein meluisa. Sitä ei voi käyttää julkisilla paikoilla. Jos akku voisi kestää enemmän kuin n. 10 min täyteen ladattuna. Orjan tiedot.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful