Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Neon Nights 80mm Bullet Vibraattori var 1

Rocks Off Neon Nights 80mm Bullet Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Rocks Off Neon Nights 80mm Bullet Vibraattori on neonväreissä hehkuva versio suositusta bullet-vibraattorista.

Kun sammutat valot, bullet-vibraattori loistaa pimeässä upein neonvärein tuoden maagista tunnelmaa tuhmiin leikkeihisi. Voit valita joko punaisen, sinisen tai vihreän version. Itsevalaiseva ominaisuus saa tehonsa päivänvalosta, joten pidä sitä aika ajoin esillä, jotta se varaa sitä itseensä.

Pimeässä hohtava tuhma bullet-vibraattori löytää tiensä kehosi erogeenisille alueille yön tummimpinakin hetkinä. Käytä sitä joko kumppanin kanssa tai hemmottele sillä vain itseäsi.

Luodin muotoinen vibraattori kohdistaa värinänsä tarkasti tuntoherkän klitoriksen alueelle. Se tarjoaa käyttöösi 7 värinäasetusta, joten voit säätää sen intensiteettiä oman tarpeesi mukaan.

Rocks Off Neon Nights on kompakti minivibraattori, jonka voi ottaa huomaamattomasti mukaan vaikka matkoille. Se on vesitiivis ja toimii 1 x LR1-paristolla (mukana).

Suosittelemme, että käytät vibraattorin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemus olisi entistäkin nautinnollisempi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
mhh
Lusikassa - 3. feb. 2021
Erittäin hyvä vibraattori. Se on pieni, joten se mahtuu sisään kaikissa asennoissa, ja koska se on niin terävä, se osuu joka kerta oikeisiin kohtiin (sanoisinpa orgasmitakuu). Se on kuitenkin luminoiva vain, jos valaiset sitä ennen käyttöä taskulampulla, mutta luultavasti värinä onkin kaikkein tärkein. Tämä ei kuitenkaan ole se vibraattori, joka sinun kannattaa ostaa, jos haluat hiljaisen tuotteen.
0
Loistava
Lui - 1. jun. 2021
Ilman liioittelua. Voi luoja... minulla ei ole sanoja, ei ei ei se on niin hemmetin täydellinen, en edes tarvitse seksiä enää. Ollakseni täysin rehellinen, voin yhtä hyvin ryhtyä nunnaksi, niin hyvä se on. Pyhä jysäys. Kyllä. Viikon jokaisena päivänä.
0
Tehokas mutta ei kovin kirkas
Seth - 27. may. 2021
Minulla on ehkä ollut se liian vähän auringonvalossa, mutta vibraattorini ei hohda pimeässä. Se on vähän sininen, mutta siinä se. Toisaalta mielestäni sen värähtelyt ovat todella mukavia ja se on juuri sellainen kuin joustavan pienen vibraattorin pitääkin olla. Ja se on tärkeintä!
0
Todella hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan saamiani tuotteita, ne saapuivat nopeasti.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful