TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Ramsey Bunny Klitorisvibraattori var 1

Rocks Off Ramsey Bunny Klitorisvibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Rocks Off -tuotemerkin Ramsey Bunny on pieni mutta ihanan tehokas vibraattori, joka tarjoaa todella nautinnollista klitorisstimulaatiota. Jos haluat ohjata värinän klitoriksen ympärille, Ramseyn tukevasta materiaalista valmistetut korvat ovat siihen ihanteelliset. Jos taas haluat värinää suoraan klitorikselle, Ramseyn nenä on siihen täydellinen.

Vaikka kyse on pienestä pupusta, teho on silti tapissa. Vibraattoriholkin sisällä on nimittäin kokoluokkansa tehokkaimmasta päästä oleva bullet, jonka 7 värinätasosta löydät varmasti itsellesi mieluista stimulaatiota. Lisäksi Ramsey on täysin vesitiivis, joten siitä voi nauttia myös suihkussa.

Jos haluat nauttia parhaasta mahdollisesta kokemuksesta, käytä Ramseyn kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta. Silloin kokemus on pehmeämpi ja miellyttävämpi.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful