Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Rock-Chick Diva G-pistevibraattori var 1

Rocks Off Rock-Chick Diva G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Koe uskomaton tyydytys, jonka voit saada Rocks Off -merkin Rock-Chick Diva -vibraattorin antamalla nautinnolla. Se stimuloi G-pistettä ja klitorista samanaikaisesti keinuttaen kehoasi ja saaden sinut laulamaan diivamaisella voimalla.

Samettisen pehmeä vibraattori on ergonomisesti muotoiltu, jotta se kohdistuu suoraan sisäisiin ja ulkoisiin nautintopisteisiin. Levitä tilkka vesipohjaista liukuvoidetta ja liu'uta Diva paikoilleen. Vibraattorin molemmissa päissä on nyppyinen pinta, joka tuntuu teksturoidulta herkkiä hermopäivä vasten.

Se on täysin sopusoinnussa tarpeidesi kanssa, keinuta lantiollasi vibraattoria vasten ja pyöritä, kunnes saavutat etsimäsi korkeat nuotit. Kahdella itsenäisellä moottorilla voit helposti räätälöidä kokemuksesi kaukosäätimen avulla niin, että klitoriksesi saa vahvempaa stimulointia kuin G-piste ja päinvastoin.

Muista pitää Divasi ladattuna ja valmiina esiintymään. Puhdista vibraattori jokaisen käyttökerran jälkeen lämpimällä vedellä ja saippualla tai seksilelun puhdistusaineella.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful