TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rocks Off Wild Boy Eturauhasvibraattori var 1

Rocks Off Wild Boy Eturauhasvibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Rocks Off Wild Boy Eturauhasvibraattori yhdistää tehokkaan eturauhasstimulaation ja kiihottavan välilihan hieronnan - lopputuloksena räjähtävät orgasmit.

Kaarevaksi muotoiltu joustava vibraattori mukautuu vartalon muotoihin, jolloin saat mahdollisimman nautinnollista stimulaatiota juuri oikeisiin kohtiin. Vibraattorin värinästä voi nauttia täysin ilman käsiä.

Rocks Off Wild Boyssa on irrotettava bullet-vibraattori, joka värisee kolmella nopeudella ja neljällä rytmillä. Stimulaattorin toisessa päässä olevat nystyrät hierovat välilihaa tehokkaasti samalla kun toisen pään hieman kulmikas muotoilu tarjoaa täyttävää ja kiihottavaa nautintoa.

Rocks Off Wild Boy on valmistettu korkealaatuisesta silikonista. Sen sisään asetettava pituus on 16 cm ja halkaisijaltaan se on 2,5 cm. Vibraattori on vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös kosteissa tiloissa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful