Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Curvy 2+ App-controlled White Clitoral Stimulator var 1

Satisfyer Curvy 2+ App-controlled White Clitoral Stimulator

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hienoa!
Anonymous - 13. mar. 2024
Pidän todella tästä "vibraattorista" on trans-mies, joten olin utelias ilma-imutekniikasta, mutta en tiennyt, miten se sopisi tdickini päälle pohjan kasvun jälkeen. Jokainen on erilainen, mutta minulle se sopi täydellisesti! En usko, että minun on koskaan tarvinnut mennä yli puolen voiman tulla, sillä on myös värähtelytoiminto, mutta käytän niitä pikemminkin täydentävänä kuin myyntipisteenä. Myös hyvin hiljainen alemmissa vahvuuksissa, mutta kasvaa nopeasti sitten. Myös yksi harvoista airsuction täällä, joka on yhteensopiva sovelluksen kanssa! Mikä oli ilmeinen myyntivaltti minulle, ja uusien päivitysten myötä se toimii todella hyvin kauko-osapuoleni kanssa toisessa maassa. Se on myös halpa, ei edes myynnissä, mutta erityinen silloinkin.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hämmästyttävän kaunis!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on ensimmäinen ilmanpainevibraattori, fantastisen mukava imu ja värähtelyt. Hyvä akku, joka kestää noin 60min jatkuvaa käyttöä ja on helposti ladattavissa magneettisilla kiinnikkeillä. Se on antanut minulle monia miellyttäviä hetkiä ja on rahan arvoinen. Se, että sitä voi ohjata matkapuhelimella, avaa monia uusia handsfree-hetkiä. Esim. soolosidonta ja jännittävät autokyydit ;) Sovelluksessa voit asettaa juuri niin kuin haluat, joko sovelluksen omia ohjelmia, omia tai osallistua muiden käyttäjien jaettuihin toistoohjelmiin (mikä on mielestäni paras ominaisuus).
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful