TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Satisfyer

Satisfyer valmistaa upeita, moderneja klitoriskiihottimia, joissa tyylikäs muotoilu ja nautinto kulkevat käsi kädessä. Hankittuasi Satisfyer-stimulaattorin et voi muuta kuin miettiä, miten ikinä saatoit pärjätä ilman sellaista.

Satisfyer valloitti maailman ennätysajassa

Huippusuosittu naisten keskuudessa

Viime vuosina Satisfyer on todellakin valloittanut seksilelumarkkinat, eikä syytä tarvitse juuri miettiä. Tuotemerkin mullistavat ja varsin edulliset tuotteet ovat olleet valtava hitti naisten keskuudessa ympäri maailmaa. Tuotteet perustuvat innovatiiviseen ilmavirtateknologiaan, joka on niin tehokas, että tuotemerkin tuotteilla on milteinpä orgasmitakuu. Tehokkaat paine- ja ääniaallot stimuloivat klitorista epäsuorasti ilman että ne saavat aikaan ylistimulaatiota tai tunnottomuutta. Siksi nautintoa voi jatkaa niin pitkään kuin sinä tai kumppanisi haluatte.

Monet pohtivat, kannattaisiko valita Womanizer vai Satisfyer, sillä tuotteissa on selkeitä samankaltaisuuksia. Voikin olla vaikeaa selvittää, että mitä eroja niissä oikein on, sillä molemmat pohjaavat saman tyyppiseen teknologiaan. Yksi suurimmista eroista on hinnassa, sillä Satisfyer on tyypillisesti se edullisempi vaihtoehto. Vaikka hinta onkin halvempi, ei laadusta ole tingitty, vaan stimulaatio on todella nautinnollista myös edullisemmissa malleissa. Myös oma maku ja mieltymykset vaikuttavat valintaan. Riippuen mitä mallia tarkastelee, Womanizereissä on usein vaihtelevammat stimulaatiotasojen määrät, kun taas Satisfyereissä on yleensä 11 stimulaatiotasoa. Lisäksi stimulaatiossa itsessään on pientä eroa, mutta lopputulos on pitkälti sama riippumatta siitä, minkä tuotteen valitsee.

Nautinnon maailma

Erityisesti Satisfyer Pro 2 -mallista on tullut bestselleri, mutta vaikka se on varmasti tuotesarjan tunnetuin malli, löytyy sarjasta muitakin mainitsemisen arvoisia tuotteita. Esimerkiksi Pro Deluxe Next Generation -stimulaattori on harkitsemisen arvoinen, sillä siinä on 11 hiljaista stimulaatiotasoa ja sen muotoilu on kerrassaan upea. Pro Traveler -malli puolestaan on pakattu kätevään koteloon, joka pitää suuttimen suojassa matkustamisen aikana. Kotelo pitää samalla huolen siitä, ettei kukaan arvaa, mitä kuoren sisältä löytyy. Ilmavirtateknologiaa hyödyntävä rabbit-vibraattorikin löytyy nykyisin tuotesarjan valikoimasta, mikä on tehnyt monet naiset aivan erityisen onnellisiksi.

Jos etsit pariskunnalle sopivaa tuotetta, tuotemerkiltä löytyy lukuisia palkittuja testivoittajia pareille. Pro 4 Couples Parivibraattori on hyvä hankinta, joka stimuloi molempia osapuolia. Siinä on kaksi moottoria, joista toinen saa aikaan ilmavirtaa ja paineaaltoja klitorikselle, kun taas toinen värisee naisen emättimeen menevässä osassa, jolloin mies saa siitä osansa yhdynnän aikana. Lopputulos on takuulla kokemisen arvoinen ja tuo lisää kipinää ja intiimiyttä parisuhteeseen. Satisfyer Curvy 2+ puolestaan on sovelluksella ohjattava kiihotin, jota voi ohjata vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Tuotemerkki valmistaa erittäin käyttäjäystävällisiä tuotteita. Siksi niissä on yleensä vain muutama painike, jolloin säätäminen on yksinkertaista. Käynnistä ja sammuta stimulaattori yhdestä painikkeesta ja säädä stimulaatiotasoja toisesta. Sen helpompaa saa hakea.

Satisfyer on myös miehiä varten

Satisfyer oli pitkään vain naisille suunnattu tuotemerkki, mutta nykyisin se valmistaa seksileluja myös miehille. Satisfyer Men on masturbaattori, jonka avulla mies voi ottaa nautintonsa haltuun ja kiihottaa itsensä kliimaksiin sen imutuksen avulla. Tuote on valmistettu yhteistyössä pornotähti Rocco Siffredin kanssa, joten tarjolla on todella ainutlaatuisia kokemuksia. Masturbaattorin sisällä on kiihottavalla sisärakenteella varustettu holkki, joka tulee mallissa standardina, mutta sen voi myös vaihtaa erilaisiin holkkeihin, joita on saatavilla verkkokaupastamme.

Maailmassa, jossa yhä useammat seksileluvalmistajat kilpailevat asiakkaiden suosiosta, Satisfyer on onnistunut lyömään läpi. Se on varmasti brändi, joka on tullut jäädäkseen, ja odotammekin jännittyneinä heidän tulevia tuotteitaan, sillä luvassa on takuulla jotain erityistä. Mitä ikinä tulevaisuus tuokaan tullessaan, löydät varmasti tämän suositun tuotemerkin uusimmat tuotteet Sinful.fi:n valikoimasta ensimmäisten joukossa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa olemme valmiina neuvomaan sinua.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful