Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Curvy 3 Connect App var 1

Satisfyer Curvy 3 Connect App

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Oletko oikein hemmottelunnälkäinen? Siinä tapauksessa ota nautittavaksesi Satisfyer Curvy 3+, joka tarjoaa lukemattomia fantastisia klitorisorgasmeja. Sitä voi käyttää myös yhdessä palkitun Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa.

Kiehtovan ja suloisenvärisen paineaaltokiihottimen muotoilu on pehmeän kurvikas. Sen toimii suositulla ja rakastetulla paineaaltoteknologialla, joka on kuuluisa kyvystään antaa lukemattomia klitorisorgasmeja - jopa naisille, jotka eivät ole koskaan aiemmin saaneet orgasmia.

Paineaaltokiihottimen suutin asetetaan klitoriksen päälle niin, että se ei ole suorassa kosketuksessa klitorikseen. Sen stimulaatio ja värinät lähettävät nautinnon aaltoja klitorikseesi ja sitä kautta koko kehoosi. Koska stimulaattori ei koske klitorikseen, se ei alenna tuntoherkkyyttäsi. Niinpä voit jatkaa leikkejäsi kuinka pitkään tahansa ja saada lukuisia orgasmeja.

Jos haluat nauttia kaikista kiihottimen tarjoamista nautinnoista, yhdistä se Satisfyer Connect -sovellukseen. Voit rakentaa omat stimulaatio-ohjelmat, antaa kumppanisi ohjata leluasi vaikka maapallon toiselta puolen, yhdistää stimulaatiorytmit suosikkimusiikkiisi tai vaikka rakkaasi ääneen ja paljon muuta.

Tämä kurvikas leikkikaveri sisältää itsessään 11 paineaaltorytmiä ja 10 värinäasetusta, joita on helppo vaihtaa painikkeita painamalla. Se on myös vesitiivis ja ladattavissa, joten leikkimahdollisuuksillasi ei ole rajoja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tykkäsin!!
somevaikuttaja - 4. jun. 2022
Alussa oli hieman hankala yhdistää laite sovellukseen, muuten helppo. Erilaiset valmiit ohjelmat, jessus!
Turha ostos
Desiree - 8. apr. 2022
Jos olet aloittelija, fine, tuote sopii sinulle. Olisin ostanut curvy 2 jonka suutin on suurempi. Orgasmitakuu 0/5. Ei tarpeeksi värinäasetuksia. Monimutkaiset napit. Miksi sekä paineaaltoja että värinää, ei mitään hyötyä koska niin huonot asetukset. Osta Lelo Sona/sona cruise jos haluat nautintoa ja orgasmeja! Tästä tuotteesta saa ainoastaan päänsärkyä
Tosi hyvä tuote ensikertalaiselle
Kokeilija - 26. dec. 2021
Yllätyin positiivisesti! Ostin ensimmäistä kertaa seksilelun vähän epäröiden ja laitteen monipuolisuus yllätti minut. Oli helppo aloittaa harjoittelu kun voimakkuutta pystyi säätämään oman maun mukaan. Tätä oli myös tosi kiva käyttää kumppanin kanssa tämän kontrolloidessa värinöitä :) Suosittelen!
Yllättävä
Kokeilija - 3. oct. 2021
Värinät TODELLA voimakkaita.
Ihania orgasmeja
Ella - 3. mar. 2021
Olen Satisfyer-tuotteiden vannoutunut rakastaja. Niitä on kertynyt jo useampi ja jokainen on toiminut todella hyvin! Tämä ei ole poikkeus. Stimuloi tosi hyvin ja orgasmit värisyttää koko kehoa. Olen myös uponnut kokeilemaan sovelluksen kautta, mitkä biisit aiheuttavat parhaita orgasmeja. Hauskaa on ollut.
Hämmentävän hyvä
Elli - 8. dec. 2020
Ensimmäinen klitorista kiihottava lelu mitä kokeilin ja kokemus oli yllättävä! Orgasmi tulee nopeasti ja voimakkaasti, mutta menee myös toisaalta nopeasti ohi. Liukkarin kanssa toimii todella hyvin. Värinät itselleni vielä liian voimakkaita, mutta alhaisimmat tasot värinästä ja imun vaihtelevat tasot takaa varman orgasmin, vaikka en olisikaan ennen leluun tarttumista kiihottunut! Sovellus tuo mukavaa vaihtelua.
Suosittelisin todella!
Testaaja - 2. dec. 2020
Aiemmin olen käyttänyt satisfyer 2 pro:ta mutta se rikkui tietämättömästä syystä kuukauden ostamisen jälkeen. Siitä tämä laite on paljon kehityyneempi versio ja toivon tämän pysyvän ehjänä. Aivan huippu hyvä, aluksi voi olla vaikea ymmärtää näppäimet, mutta niihin tottuu nopeasti. Ihan super laite. Miinusta siitä, että sovellukseen ei suostu yhdistämään. Olisi ollut hauska kokeilla silläkin.
Vau
Sinkku - 6. aug. 2021
Naisena, jolla on yleensä vaikeuksia saavuttaa orgasmeja, olin hieman skeptinen, kun ostin tämän Satisfyerin. MUTTA voin vannoa, ettei siihen ollut mitään syytä. Loistava tuote, ja orgasmitakuu joka kerta! Olen suositellut sitä kaikille tyttöystävilleni.
0
Hm
M123 - 28. jul. 2021
Kun saat selville, kuinka sen pitäisi "istua", niin se on todella hyvä ja supertuhma etäkumppanin kanssa, koska siinä voi käyttää sekä ääntä että kuvaa, ja kumppanisi voi hallita sitä! Valtava miinus on se, että viiden käyttökerran jälkeen se sammuu itsestään koko ajan, vaikka se on ladattu.
0
Hienoa, kunhan siitä saa otteen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen kokeillut sitä vasta kahdesti, mutta olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Aluksi olin hieman pettynyt, mutta kun tajusin, miten eri asetuksia käytetään sekä sovelluksessa että itse vibraattorissa, olin hyvin positiivisesti yllättynyt. Olin yllättynyt siitä, kuinka voimakas sen voi olla ja kuinka monella eri tavalla sitä voi käyttää. Erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful