Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Feel Good Kuukuppi 2 kpl var 1

Satisfyer Feel Good Kuukuppi 2 kpl

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Satisfyer Feel Good Kuukuppi on mukava vaihtoehto siteille ja tamponeille. Se on kannattava valinta niin sinulle, ympäristölle kuin kukkarollesikin.

Pehmeä, silikonista valmistettu kuppi kerää kuukautisvuodon sisälleen, kun laitat sen paikalleen emättimeen. Ota se ulos tyhjentämisen ja huuhtelun ajaksi ja laita se sitten takaisin paikoilleen. Vältät ikävät hajut ja muut haitat, kun tyhjennät sen vähintään 12 tunnin välein.

Kuppia voi käyttää niin vähäisen kuin runsaankin vuodon aikana. Sitä käyttäessä on helppo harrastaa liikuntaa, uida ja nauttia eroottisista leikeistä myös kuukautisten aikana.

Pakkaus sisältää kaksi erikokoista kuppia, joiden pohjassa on ulos ottamista helpottava antenni. Ne sopivat mainiosti myös ensimmäistä kuppiaan etsivälle. Valitse tilavuudeltaan 15 ml:n tai 20 ml:n kokoinen kuppi sen mukaan, kumpi niistä sopii sinulle parhaiten.

Satisfyer Feel Good tarjoaa 15 vuoden takuun ja on vuotovarma käytössä. Taittele kuppi ennen kuin viet sen emättimeen. Kun päästät siitä irti, se palautuu muotoonsa ja asettuu hyvin paikoilleen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hankala
Hannis - 4. sep. 2023
Kuppi on niin ohutta silikonia, että se on vaikea asettaa paikoilleen, eikä se meinaa avautua sisällä. Kun sen on saanut kikkailutua hyvin, se kuitenkin toimii hyvin. Pienempi koko on hiukan jämäkämpi. Ei tullut ohivuotoja, kuten Luneten kanssa, mutta kovan vuodon päivinä kuppi putoili.
Osta suoraan Lunette
Mia - 9. jan. 2021
Ostin ensimmäisiksi kuukupeiksi nämä ja pettymys oli suuri. Materiaali on todella pehmeää joten kuppi ei aukea sisällä vaan jää kiinni. Ei tuosta syystä myöskään ota imua joten seilaa ees taas sekä vuotaa läpi.
Kuukupit
Kisu - 29. oct. 2020
Helppo käyttää ja mukava.
Erittäin tyydyttävä
Anne - 27. dec. 2020
En ole kokeillut muuta kuin tätä, joten en voi arvioida sitä suhteessa muihin. Laatu on mielestäni todella hyvä ja pehmeä. Se on helppo asentaa ensimmäiselläkin kerralla. Se saattaa vaatia muutaman kokeilukerran, mutta mielestäni se asettuu hyvin. Se tuntuu vain vähän. Hintaansa nähden voin ehdottomasti suositella
0
Juuri sitä, mitä etsin!
Lina - 17. aug. 2020
Kuppi on valmistettu pehmeästä silikonista, joten sitä on erittäin helppo puristaa ja laittaa paikalleen. Lisäksi sitä tuskin tuntee. Se korvaa vanhan Organicupini, koska se on 100 kertaa mukavampi. En ole vielä yrittänyt ottaa sitä pois, mutta uskon, että se sujuu hyvin, sillä siinä on mukavan pitkä tappi, josta tarttua. Erittäin tyytyväinen.
0
Sketsi
Anonymous - 13. mar. 2024
Huonoin koko elämässäni ei herää, imee itsensä nyt kasaan, ei toimi viidellä sentillä
Konekäännös sivustolta sinful.se
Peli muuttuu!
Anonymous - 5. dec. 2021
Peli muuttuu! Olen käyttänyt kuukautiskuppia ennenkin, ja se oli liian suuri. Tunsin sen... Tuntui epämukavalta. Olen saanut 2 lasta keisarinleikkauksella. Olen 43-vuotias. Minulla on edelleen runsaat kuukautiset ja oletan, että vaihdevuodet lähestyvät. Tämä on täydellinen. Ne ovat pienet. Pehmeät mutta vahvat. Ne istuvat täydellisesti sisälle. En voi uskoa, kuinka paljon jätettä olen säästänyt. Pieni pehmeä lappu tekee poistamisesta helppoa. Ei vuotoja. Olen uinut ja tehnyt zumbaa ja työskennellyt 3 päivää jaloillani kiireisessä ympäristössä. Törmäsin näihin Instagramin kautta ja ne ovat verisen (anteeksi sanaleikki) täydellisiä. Todella ovat muuttaneet kaiken minulle. Toivon vain, että minulla olisi ollut ne murrosiästä lähtien! Olen näyttänyt tyttärelleni ja hän haluaisi käyttää niitä, kun hän aloittaa kuukautiset, jotta syntyy vähemmän jätettä ja puhdas, turvallinen tunne. Nämä ovat todella hyviä!
Konekäännös sivustolta sinful.co.uk
Suositellaan kaikille naisille!
Anonymous - 13. mar. 2024
En ole koskaan ennen saanut orgasmia, joten ystäväni suositteli tätä minulle. Voin todella suositella sitä kaikille naisille, jotka eivät myöskään ole koskaan yrittäneet saada orgasmia. Sain useita orgasmeja jo ensimmäisellä käyttökerralla!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Vaikea asentaa ja hieman liian suuri
Anonymous - 10. mar. 2021
Sitä on todella vaikea asentaa, koska se on liian pehmeä ponnahtaakseen ulos ja luodakseen tyhjiön. Sain sen toimimaan kerran ja vain siksi, että puristin sen kokoon taivuttamatta sitä, muuten se ei olisi luonut tyhjiötä lainkaan. Yhden kerran se toimi täydellisesti, mutta valitettavasti myös tunsin sen paljon. Mielestäni se on aivan liian iso minulle, vaikka se on pienin käyttämäni kuppi. Hieman harmi, koska odotin innolla sen käyttöä. Mutta ehkä se vain vaatii enemmän harjoittelua ja tottumista. Mutta se on varmaan vähän liian pehmeä, joten se tekee siitä todella vaikean käyttää. Minunlaisillani pienillä ihmisillä on luultavasti vaikeuksia käyttää sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Pettynyt
Anonymous - 12. nov. 2022
Materiaali on aivan liian pehmeää, ja siksi se ei taitu. Olen ennenkin kokenut, että kuukautiskupit eivät avaudu, mutta koska tämä on tarkoitettu ensikertalaisille, odotin, että se pystyy avautumaan, vaikka se on tiukka.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful