Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Feel Secure Kuukuppi 2 kpl var 1

Satisfyer Feel Secure Kuukuppi 2 kpl

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Satisfyer Feel Secure Kuukuppi on kätevä ja mukava vaihtoehto siteille ja tamponeille. Se on hyväksi sekä sinulle, ympäristölle että kukkarollesi.

Pehmeä silikonikuppi asetetaan emättimeen, missä se kerää kuukautisvuodon sisälleen. Se on helppo tyhjentää ja huuhtoa puhtaaksi, ja täysin hajuton käytössä. Kupin voi tyhjentää tarpeen mukaan, mutta vähintään 12 tunnin välein.

Voit käyttää kuppia sekä vähäisen että voimakkaan vuodon aikana. Vaikka olisikin "se aika kuukaudesta", kupin kanssa voi vapaasti urheilla, uida ja nauttia eroottisista leikeistä. Taita kuppi asettaessasi sen sisälle - se palaa muotoonsa kun irrotat otteen.

Pakkauksessa on 2 erikokoista kuppia, joten se on täydellinen hankinta, kun haluat kokeilla kuukuppia ensimmäistä kertaa. Kuukupit ovat kooltaan 1 x 15 ml ja 1 x 20 ml, joten voit valita sen, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

Satisfyer Feel Secure on vuotovarma ja sillä on 15 vuoden takuu.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
hirveän pehmeä
Nika - 26. oct. 2022
Liian pehmeä. avaamaton ja käyttökelvoton
Huonoin kuukuppi
Helmi - 13. oct. 2022
Aivan liian pehmeä ja lötkö materiaali, todella hankala saada asettumaan/herkkä ohivuodoille. Yhden likaisten pöksyjen päivän jälkeen meni roskiin
Edullinen mutta ei hyvä
:( - 8. dec. 2020
Kuukupit on erittäin pehmeitä, jonka takia ei aiheuttaneet painetta ja tuntui erittäin epävarmalta. Tuote on erittäin suloisen näköinen.
Kuukuppi
Monika - 2. aug. 2020
Ihan hyvä ja huomaamaton, pienen totuttelun jälkeen. Edullinen.
Aivan liian pehmeä
Elli - 11. mar. 2021
Se on helppo taittaa ja laittaa paikalleen, mutta koska se on niin pehmeä, se pysyy pehmeänä eikä avaudu pyöreäksi ja tiivisty kunnolla. Jotkut muiden merkkien tuotteista ovat paljon parempia, kuten fun factoryn hauska kuppi
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful