Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Hot Lover Rabbit-vibraattori var 1

Satisfyer Hot Lover Rabbit-vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kun kaipaat kuumaa menoa, Satisfyerin Hot Lover -pupuvibraattori tuo lämpöä leikkeihisi. Se kätkee sisälleen kaksi tehokasta moottoria ja lämmitystoiminnon, joka tuo kokemukseen eroottisen luonnollista tuntumaa.

Tämä tuplasti stimuloiva nautintoväline on muotoilultaan niin kaunis, että sitä kehtaa jopa esitellä. Sen pullea varsi hemmottelee G-pisteen aluetta samalla kun pieni uloke hemmottelee klitoristasi.

Voit ohjata sen kahta moottoria erikseen, jos toinen nautintopisteistäsi kaipaa enemmän huomiota kuin toinen. Säädät värinöitä ja lämpötilaa vibraattorin kahvan painikkeista tai voit käyttää hauskaa sovellusta, jonka kautta toimintoja voi ohjata myös etänä.

Jos haluat jättää kädet vapaiksi tai antaa kumppanisi päättää, kuinka saat seuraavan orgasmisi, voit luoda sovelluksessa rajattomasti erilaisia rytmejä, synkronoida värinät Spotifyn soittolistoihin tai jopa ottaa videopuhelun etärakkaasi kanssa.

Hauskanpidon jälkeen puhdistat rabbit-vibraattorisi vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Plussia ja miinuksia ja ihania hurinoita
Pyllerö - 1. feb. 2022
Tolkuttoman pitkän vertailun päätteeksi päädyin tähän malliin lämmitystoiminnon vuoksi. Ja se on ihana! Lämpimän liukastetun sauvan sisään sujauttaminen tuntuu lempeältä ja hellältä. Pinta on samettinen ja koko juuri sopiva, molemmat sauvan päät osuvat kohdilleen. Valmiista asetuksista löytyy mukavia rytmejä, mutta hellimmät ja henkilökohtaisesti sopivimmat kombot avautuvat sovelluksessa, joka on erittäin helppokäyttöinen. Alkuun voi varata muutaman tunnin "omaa aikaa" vain harjoitellakseen ja kokeillakseen, mikä on itsestä mukavimman tuntuista. Itse sauvan näppäinkombot ovat kuitenkin hankalia oppia, eikä olemattomia painikkeita meinaa käytössä löytää liukkailla käsillä. Lisäksi selatessa eri rytmejä pitää käydä läpi kaikki (myös se kivuliaan kova porakone voimakkuus) samalla laskiessa päässä mikä olikaan niistä se mukava. Lunttilappu pitäisi tehdä kylkeen omine kommentteineen. Ohjekirjasta ei ole apua. Akku kestää kyllä pitkänkin session yhdistettynä sovellukseen, mutta on ladattava jokaisen käyttökerran jälkeen. Magneettinen lataus on myös aseteltava tarkkaan liikkumattomaksi, jotta akku saa virtaa. Yhteenvetona: hyvät ominaisuudet tekevät tästä täydellisen ensimmäisen hellän ja helposti lähestyttävän rabbit vibraattorin, jolla tutkailla omia mieltymyksiään - kunhan jaksaa naputella säätönappeja.
Ihan kiva
Adelheid - 11. jan. 2022
Söpö ja nätti
KABOOM
Räplääjä Rouva - 2. jan. 2022
Well hello, tämä vehje saattelee minut minuuteissa nirvanaan. Taivaalliset väristelyohjelmat, alkaa jysähdellä kun vain ajattelenkin Hot Loveria.
Paras ikinä
Ilona - 28. dec. 2021
Huhhuh! Upea ja ihana kone. Suosittelen!
Fantastinen
Anonymous - 1. mar. 2022
Erittäin hyvät värähtelyt - käytä yksin tai kumppanin kanssa. Tässä on enemmän vaihtoehtoja.
Konekäännös sivustolta sinful.no
45416
Anonymous - 1. mar. 2022
Todella mukava vibraattori, monia hauskoja ohjelmia. Lisäplussaa siitä, että voit peruuttaa ohjelmien välillä, jos satut ohittamaan jotain. Osuu oikeisiin kohtiin. Pieni miinus siitä, että materiaali olisi voinut olla hieman pehmeämpää, muuten huippuarvosana.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vaimo rakastaa sitä...
Anonymous - 13. mar. 2024
Vaimon mukaan kaikkien aikojen paras kertoo kaiken.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Satisfyer kuuma rakastaja kani
Anonymous - 2. dec. 2022
On hienoa sekä leikkiä itselläsi että lähentyä kumppania, kun ette voi olla fyysisesti yhdessä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Loistava tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Ihana tuote, jonka materiaali ja muotoilu ovat hienoja ja huomaamattomia. Hänelle se on antanut todella hyviä orgasmeja, kun taas lämmitystoiminto toimii todella hyvin. Se on hieman iso päässä, joten hänen täytyi lämmitellä hieman, ennen kuin se pystyi tulemaan kokonaan ylös. Toimii loistavasti pariskunnille, koska hän voi hallita värähtelyjä, tahtia ja voimakkuutta sovelluksesta. Toimii myös hyvin hänelle, jos sitä käytetään tunkeutumisen aikana. Ainoa haittapuoli on akun kesto ja se on ladattava jokaisen käytön jälkeen :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Todella hyvä
Anonymous - 1. feb. 2022
Super
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful