Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori var 1

Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tuote on kampanjatarjouksessa 11.-12.07.

Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori hemmottelee sinua suloisen nautinnollisilla tuntemuksilla.

Tämä pieni vibraattori on muodoltaan varsin viaton, sillä se vie ajatukset lähinnä syntisen ihanaan pehmikseen kuumana kesäpäivänä.

Kartion muotoisen vibraattorin leveä pää stimuloi klitorista suoraan, mutta levittää värinän myös sen ympäristöön. Tehokkaan rymisevää värinää on tarjolla 5 eri nopeudella ja 10 kiihottavalla rytmillä.

Sametinpehmeä silikonipinta on juomutettu, mikä antaa stimulaatiolle erityisen nautinnollisen ulottuvuuden. Vibraattori on vesitiivis, joten sen voi huoletta ottaa mukaan myös suihkuun tai kylpyyn.

Satisfyer Little Wand ladataan näppärästi mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla.

Palkittu German Design Award -palkinnolla kategoriassa Excellent Product Design vuonna 2020 sekä Good Design Award -palkinnolla vuonna 2019.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
ei minun makuuni
/ - 9. feb. 2022
silikoni on ihanan silkkistä, kuten muissa satisfyer-tuotteissa. valitettavasti kyseistä vibraattoria on vaikea pitää kädessä kummallisen muotoilun takia. tuote ei tarjoa kohdenettuja värinöitä, vaan tärisyttää isoa aluetta. toimii hyvin selän lihasten ratkomisessa, mutta seksileluna en pidä.
mielenkiintoinen kokemus
a.m. - 16. jul. 2021
ainutlaatuinen muoto, silkkisen pehmeä silikonipinta on mukava iholla. tuotekuvaus väittää, että kyseisessä vibraattorissa on 5 nopeutta ja 10 värinäasetusta. minun ostamassani vibraattorissa oli vain 3 nopeusasetusta, joka oli harmi huomata. latautuu nopeasti, mutta akku loppuu pian (noin tunnin sisällä). erikoiseen muotoon piti hetken totutella. pinnalla olevat urat luovat ainutlaatuisen kokemuksen. esteettisesti miellyttävä esine, kuin pieni patsas.
Hieman pettynyt...
Holte - 8. mar. 2021
Hieman pettynyt tuotteeseen, orgasmin saavuttaminen kestää kauan, koska vibraattori ei ole tarpeeksi tehokas minun makuuni.
0
Tyytyväinen rakastaja
Aarhusilainen - 8. nov. 2019
Ostin Satisfyer Pro 2:n kauan sitten (sen, joka imee) ja olen tullut täysin riippuvaiseksi siitä - hyvällä tavalla. Siksi mielestäni Satisfyerin täytyy hallita hyvien tuotteiden valmistus, ja siksi olen nyt heittäytynyt tähän. En tule niin nopeasti ja helposti kuin Pro 2:lla, mutta jatkakaa samaan malliin, tässä on paljon värinää. Hieman epäilin, häiritsisikö muoto, mutta se sopii käteen erittäin hyvin, jos niin voi sanoa. Ja voi itse päättää pitääkö sen suorassa vai hieman vinossa. Rakastan molempia ja saan upeita orgasmeja tällä, kun toinen tarvitsee tauon. Joten kyllä, olen ehdottomasti Satisfyer-ihminen ja mietinkin, saanko kokoelmaan lisää tuotteita jossain vaiheessa :)
0
super madame adore
Anonymous - 13. mar. 2024
nikkeli
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Täysi talo
Anonymous - 13. mar. 2024
Tehokas
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful