Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Mini Klitorisvibraattori var 1

Satisfyer Mini Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kaipaatko tuhmaa matkakumppania? Huomaamaton Satisfyer Mini Klitorisvibraattori pitää nautintosi käden ulottuvilla olitpa sitten reissussa tai makuuhuoneessasi.

Vibraattorin elegantti muotoilu ja koko sopivat hyvin käsilaukkuun tai reissukassiin mukaan. Se tarjoaa voimakkaita värinöitä 5 eri nopeudella ja 10 leikkisällä rytmillä.

Pinnaltaan se on silkinpehmeää silikonia, ja sen pitkulainen muoto mahdollistaa kohdennetun stimulaation klitoriksen alueelle tai muille kehon tuntoherkille kohdille.

Vibraattorissa on kiiltävä metallinen korkki, joka tekee sen säilyttämisestä hygieenistä ja kätevää. Jos pidät täysin sileästä pinnasta enemmän kuin silikonista, voit pitää korkin paikallaan leikkiessäsi ja nauttia, kunnes orgasmi vie sinut mukanaan.

Voit käyttää Satisfyer Mini Klitorisvibraattoria sekä peiton alla että kylvyssä. Se on täysin vesitiivis ja ladattavissa mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Täydellinen tuote
hankalasti tuleva - 7. jul. 2022
Todella voimakas värinä ja TODELLA HILJAINEN. Kannattaa ostaa jos etsii hiljaista, mutta TODELLA voimakasta vibraa.
Satisfyer Mini Klitorisvibraattori
Derpp - 5. nov. 2021
Tuote yllätti monellakin tavalla. Se on helppokäyttöinen, huomaamaton ja sopii pieneen tilaan ja kaiken lisäksi todella hyvä ja laaja värinä!
Liian tujakka!
Sande - 23. feb. 2021
Itselle liian tuju värinä, huono muoto ja hankala laturi. Plussaa että kulkee näppärästi mukana.
Positiivinen yllätys
Pikkutuhma - 2. aug. 2020
Tämä ylitti Odotukseni. Tästä en vaihda mihinkään, niin helppo viiä mukana ja vielä ladattava niin paras.
Positiivinen yllätys
Ruu - 24. may. 2020
Pieni mutta pippurinen! Värinä ovat erittäin tehokas. Plussaa monista rytmivaihtoehdoista. Tuote on tosi helppo pitää puhtaana. Nappuloita ei löydä etsimättä, joka aiheuttaa kurjaa säätämistä kesken kaiken.
Erittäin tehokas
Aura - 19. may. 2020
Tämä ylitti odotukseni, sillä tehoa löytyi suhteellisen pienestä koosta huolimatta yllättävän paljon ja orgasmit on taattu. Eri värinäasetukset myös kiva lisä, mutta ennen kaikkea sopii voimakkaampaa tehoa etsiville. Ainoana miinuksena, että tämä "korkki" ei pysy paikallaan ja mielestäni hieman turha. Myös säätönapit ovat vaikeasti löydettävissä kesken leikkien, jollei halua käyttää aikaa tihrusteluun. Nämä kuitenkin pieniä haittoja. Plussaa myös ladattavuudesta.
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful