Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Mono Flex Valkoinen Rabbit Vibraattori var 1

Satisfyer Mono Flex Valkoinen Rabbit Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibraattori tarjoaa kaksinkertaisesti nautintoa. Se nimittäin stimuloi sekä klitoriksen että G-pisteen tuntoherkkiä alueita.

Mono Flex on varustettu kahdella tehokkaalla moottorilla, joista toinen on varressa ja toinen klitorista stimuloivassa ulokkeessa. Niitä voi ohjata erikseen, joten saat nauttia syvistä värinöistä mielesi mukaan joko samanaikaisesti tai yksi nautintopiste kerrallaan.

Sinä tai kumppanisi voitte ohjata värinöitä innovatiivisella, ilmaisella Satisfyer Connect -sovelluksella. Se tarjoaa lukemattomia värinäohjelmia. Suunnittele aivan omat rytmisi tai ohjaa värinöitä vaikka suosikkibiisisi tahtiin.

Kun haluat suorinta tietä nautintojen pariin, löydät itse vibraattorista 5 eri värinäasetusta, joista valita. Ohjaat värinöitä ja kumpaakin moottoria painikkeista, jotka löydät vibraattorin kahvasta.

Mono Flex Rabbit Vibraattori on muotoilultaan kaunis ja elegantti. Ergonomisena ja joustavana se mukautuu helposti vartalosi anatomiaan. Sen pinta on silkinpehmeää silikonia ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Vibraattori on vesitiivis, hiljainen ja lataat sen helposti mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hienoa!
Anonymous - 7. mar. 2021
Paljon hiljaisempi kuin satisfyer pro 3. Hyvä tärinä molemmissa osissa. Ainoa asia, joka on vähemmän hyvä, on se, että se ei ole niin joustava kuin olisin halunnut, erityisesti kani-päässä, mikä voi tehdä siitä hieman vaikeampaa saada se juuri sinne, missä haluan sen. Sovellus toimii hyvin, ja on mukavaa, että on olemassa hands-free-vaihtoehto.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful