Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Powerful One Sovelluksella Ohjattava Penisrengas var 1

Satisfyer Powerful One Sovelluksella Ohjattava Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nauti värisevästä Powerful One -penisrenkaasta yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Yhdistä se sovellukseen, niin voitte leikkiä yhdessä jopa etäisyyksien päästä. Sen pinnan leveä kuviointi tuo oman lisänsä stimulaatioon.

Tehokkaat värinät tuntuvat peniksessä aivan kiveksiä ja vartta myöten samalla kun joustava rengasosa auttaa sinua saavuttamaan tuhdimman, kovemman ja pitkäkestoisemman erektion. Yhdynnän aikana sen uloke stimuloi myös kumppania, mikä lisää yhteisen orgasmin mahdollisuutta.

Yhdistä penisrengas ilmaiseen Satisfyer Connect -sovellukseen, joka on yhteensopiva Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa. Voit valita erilaisista värinärytmeistä suosikkisi, luoda omat rytmisi tai nauttia stimulaatiosta musiikin tai kumppanisi äänen tahtiin.

Powerful One tarjoaa myös 10 esiohjelmoitua värinärytmiä, joita voit säätää suoraan penisrenkaasta ilman sovellusta. Käynnistät värinät ja ohjaat niiden rytmejä samasta painikkeesta.

Vesitiivis penisrengas on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista, jonka pinta tuntuu silkinpehmeältä. Koska materiaali joustaa hyvin, sen 2,5 cm:n halkaisija sopii useimmille peniksille.

Lataat sen mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB-latausjohdolla. Täyteen lataaminen kestää 60 minuuttia ja saat 40 minuuttia käyttöaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
On
H - 14. jul. 2021
Pikkasen oli liian tiukka kun ei meinaa penikseen mahtua
Pieni kukko, mutta rengas oli pienempi
Anonymous - 1. apr. 2022
Hyvät ja mukavat, mutta valitettavasti hieman liian kapeat minulle.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin mukava, mutta hieman kömpelö.
Anonymous - 9. oct. 2021
Hyvä vibraattori, jossa on hienoja ominaisuuksia. Ainoa haittapuoli on se, että se on kooltaan ja jäykkyydeltään hieman tilaa vievä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ei toiminut lainkaan
Anonymous - 13. mar. 2024
Reikä oli liian ahdas penikselle, ja luultavasti samasta syystä se jatkoi kääntymistään. Joten ainoa, joka hyötyi värinästä, oli nivuseni.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful