Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Secret Affair var 1

Satisfyer Secret Affair

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos kihelmöivän ihanat klitorisorgasmit ja tyylikäs muotoilu houkuttelevat, Satisfyer Secret Affair Minivibraattori on tutustumisen arvoinen.

Ylellinen ja ulkoasultaan huomaamaton minivibraattori kätkee sisälleen todella voimakkaita värinöitä. Vibraattori käyttää Satisfyerin innovatiivista Sense Touch -teknologiaa, jonka avulla säädät värinöiden intensiteettiä koskettamalla kevyesti sen valaistua painiketta.

Secret Affair tarjoaa 5 erilaista värinänopeutta ja 10 kiihottavaa rytmiä, joten vaihtoehtoja riittää jokaiseen makuun. Käynnistät vibraattorin kiertämällä hieman sen silikoniosaa, kunnes painikkeen valo syttyy.

Vibraattoria voi käyttää kahdella eri tavalla. Sen mukana tulee sileä korkki, jonka voi jättää päälle leikkien ajaksi. Sen sileän kova pinta liukuu kiihottavasti intiimialueidesi iholla. Jos otat korkin pois, alta paljastuu houkutteleva silikonipinta, joka tuntuu myös fantastiselta ihoa vasten.

Satisfyer Secret Affair on vesitiivis, hiljainen ja ladattava, joten sen kanssa voi leikkiä helposti koska vain ja missä vain. Se on kooltaan huomaamaton ja siksi täydellinen vaikka mukaan matkalle otettavaksi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei hiljainen
Vaatiba - 2. jan. 2022
Tilasin tuotteen, koska etsin hiljaista vempainta. Tämä oli "hiljaiset" -kategoriassa, mutta tämä ei ole sen hiljaisempi kuin aiemmatkaan. Lisäksi värinä on melko voimakas ja terävä.
Huono muotoilu
Sasha - 20. may. 2021
Vibraattorissa ei ole fyysistä painiketta, vain kosketuspainike, jota et voi löytää tunnustelemalla. Ainoa tapa löytää painike on katsoa vibraattoria, joten jos pidät sitä peiton alla tai haluat vain säätää otettasi siitä, saatat erittäin helposti painaa painiketta vahingossa ja vaihtaa toimintoa, mikä on erittäin turhauttavaa. Ohjekirjassa ei kerrota, kuinka laite kytketään päälle. Minun piti etsiä vastaus Googlesta. Sinun täytyy kiertää itse vibraattoriosaa, jonka jälkeen 'painikkeeseen' syttyy valo, mikä tarkoittaa myös sitä, että kun olet käyttänyt vibraattoria, sinun on tartuttava kostuneeseen osaan ja kierrettävä sitä, jotta se sammuu. Se vaikeuttaa myös nopeaa sammuttamista tarvittaessa. Värinä on hyvä, mutta valitsisin minkä tahansa muun vibraattorin tämän sijaan.
0
Kierrä ja nauti
Kieroutunut - 9. dec. 2020
Olen fani. Suuri fani! Se on hyvänkokoinen, ja sen värinä on fantastista, se on myös mukavan pehmeä eikä aiheuta ääntä. Ehdottomasti uusi suosikkini sekä sängyssä että suihkussa. Ainoa asia, josta voin valittaa, ovat käyttöohjeet. Kun sain sen, minun piti etsiä YouTube-video, josta sain selville, kuinka se käynnistetään. Sinun on pidettävä kiinni sekä ylhäältä että alhaalta ja sitten kierrettävä sitä kevyesti. Se kuulostaa väkivaltaiselta, mutta kun se käynnistyy, on vuorossa nautinnollisia hetkiä ;)
0
Voimakas värinä, joka ei kuitenkaan häiritse naapureita.
Fiiliksiä hakemassa - 1. nov. 2020
Tämä pieni Bandit tuottaa runsaasti iloa! Valittavana on kaikkea hiljaisista sunnuntaiaamun tunnelmista lieviin maanjäristyksiin, ja se on jopa niin hiljainen, etteivät naapurit joudu osallisiksi nautiskeluun. Kaunis muotoilu, upeat materiaalit, ja on hyvä, että sen päälle saa kannen, jos on tarkoitus livauttaa se laukkuun. Sinun on vain opittava pitämään sitä oikein, jotta et paina nappia vahingossa, mutta muuten vain suljet silmäsi ja nautit kyydistä. Tuotetta voi ehdottomasti suositella sekä itsenäisiin hetkiin että yhteisiin leikkeihin.
0
Njæ
Anonymous - 13. mar. 2024
Itse muotoilu on erittäin mukava, se on pieni ja siisti, ja nautin todella alhaisimmasta tärinätasosta. Se on kuitenkin hyödytön, ellet käytä sitä yksin. Kosketuspainikkeeseen törmää koko ajan, koska se joko osuu kumppanin ihoon tai liukuu käsistäsi, koska se on niin sileä. Pidän silti siitä, että se on niin nopea ladata. Minulla on ollut ongelmia sen hajoamisen kanssa, ehkä siksi, että olin aluksi helvetin vaikeuksissa sen kiinnittämisessä - ohjeet olivat hyödyttömiä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä mutta EI äänetön
Anonymous - 12. feb. 2021
Todella hyvät värähtelyt, vain alin taso on erittäin voimakas, mutta ei todellakaan äänetön... ostin tuotteen, koska halusin hiljaisen vibraattorin, joten olin valitettavasti hyvin pettynyt, mutta sen jälkeen! Hyvä lelu kokoelmassani, tulee varmasti käyttämään joka tapauksessa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Juuri sitä, mitä etsin
Anonymous - 13. mar. 2024
Pieni, sileä, huomaamaton ja mukava vibraattori, jossa on monia eri nopeuksia ja ohjelmia. Pidän mahdollisuudesta käyttää sitä joko "kova" kuori päällä tai silkkisen pehmeä silikoniosa kannen alla. Edullinen! Pieni miinus, jos minun on löydettävä jotain, on kosketuspainike käynnistykseen/pysäytykseen ja ohjelmien valintaan, siihen on helppo päästä käsiksi, kun muutat kulmaa tai otetta, ja tämä voi johtaa siihen, että se hyppää paljon voimakkaampaan tärinään hetkellä, jolloin et ehkä todella halua tai ole valmis siihen. Mutta se on tottumiskysymys. Mielestäni se ei ole erityisen äänekäs, mutta on selvää, että se kuulostaa, kun se värähtelee, verrattuna esimerkiksi Hitachin sauvaan, se on hiljainen :-)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Oikein hyvä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä tuote
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful