Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Signet Ring Värisevä Penisrengas var 1

Satisfyer Signet Ring Värisevä Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Värisevää Signet Ring -penisrengasta voi käyttää joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Voitte nauttia siitä myös etänä sovelluksen kautta. Pyöreän, tukevan yläosan pinnassa on stimuloiva aaltoileva kuvio.

Penisrengas auttaa käyttäjäänsä saavuttamaan tukevamman ja jämäkämmän erektion, joka myös kestää pidempään. Tunnet sen värinät kiveksissä ja peniksen varressa asti. Yhdynnän aikana se stimuloi myös kumppaniasi, jolloin pääsette helpommin yhteiseen kliimaksiin.

Yhdistä penisrenkaasi ilmaiseen Satisfyer Connect -sovellukseen, joka on yhteensopiva Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa. Voit valita lukuisista värinärytmeistä, luoda omasi tai nauttia niistä kumppanisi äänen tai musiikin tahtiin.

Penisrenkaassa on myös 10 esiohjelmoitua värinärytmiä, joita voi käyttää suoraan penisrenkaasta ilman sovellusta. Käynnistät värinät ja ohjaat niitä samasta painikkeesta.

Vesitiivis penisrengas on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista, jonka pinta tuntuu silkinpehmeältä. Sen sisähalkaisija on 2,3 cm ja joustavan materiaalin ansiosta se sopii useimmille peniksille.

Lataat penisrenkaan mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB-latausjohdolla. Täyteen lataaminen vie 60 minuuttia ja tarjoaa 40 minuuttia käyttöaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Toimii!
Mistress - 24. mar. 2022
..ainakin miehelle. Miellyttävän tuntuinen päällä, puristaa mukavasti. Värisevä kovamuovinen pallo voi naista satuttaa kuitenkin herkästi, joten asentoa kannattaa kyllä harkita, ettei kolahda kipeästi.
Valitettavasti jokin toinen penisrengas olisi parempi
8==D - 19. may. 2021
Todella hyvät värinäasetukset! Mutta aiiivaaaan liian tiukka... eikä sitä melkein saa pois jälkeenpäin... Jos penisrengas olisi ollut hieman isompi, se olisi ollut täydellinen!
0
Toimii hyvin, mutta erittäin tiukka
Pr - 31. jan. 2021
Toimii erittäin hyvin, sen mukana tulee myös erittäin helppo sovellus, joten vaimo voi määrittää tyylin ja nopeuden. Todella hyvää materiaalia, mutta normaalikokoiselle penikselle erittäin tiukka ja pitää aika paljon ääntä
0
Erittäin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen lukenut, että rengas ei ole joustava...tämä ei ole totta. Se on elastinen. Se on kuitenkin suunniteltu keskikokoisille peniksille, tai sinun täytyy pitää siitä hyvin paljon... peso, kun penikseni suonet alkoivat työntyä ulos liikaa, otin sen mieluummin pois. Värähtelyt ovat voimakkaita ja miellyttäviä herrasmiehelle... ja erittäin miellyttäviä naiselle. Toisaalta itse esine on melko suuri...ei mitään paristorenkaiden kaltaista...
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Liian ahdasta
Anonymous - 13. mar. 2024
Se oli valitettavasti liian pieni ympärysmitaltaan, joten siitä ei ollut mitään iloa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hhh
Anonymous - 13. mar. 2024
Liian hyvä
Konekäännös sivustolta sinful.se
Arvostelu
Anonymous - 13. mar. 2024
No ..... ei todellakaan mitä odotan, mutta yhden yrityksen jälkeen kirjoitan sen kokonaan ylös, Uusi yritys tulee ;-)))
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ok
Anonymous - 13. mar. 2024
Se oli ihan hyvä
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvin pieni
Anonymous - 13. mar. 2024
Aivan liian pieni, enkä odottanut sitä, joten en koskaan käyttänyt sitä!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful