Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Twirling Joy Connect App var 1

Satisfyer Twirling Joy Connect App

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Stimuloi erogeenisiä alueitasi tieteellisellä tarkkuudella! Satisfyerin Twirling Joy -kärkivibraattori tarjoaa peräti 12 eri värinäyhdistelmää, jotka takuulla saavat sukat pyörimään jaloissasi.

Twirling Joy on täydellinen väline silloin, kun kaipaat tarkkaa ja mahdollisimman suoraa stimulaatiota. Kärkivibraattori soveltuu käytettäväksi niin nänneillä kuin klitoriksellakin. Pyöristetty, kiinteä kärki pysyy tukevasti oikeassa kohdassa samalla kun vibraattorin kiertävä liike ja ihanat värinät hierovat sinut seitsemänteen taivaaseen. 7 värinärytmin ja 5 nopeuden ansiosta tämä kompakti klitoriskiihotin tarjoaa paljon valinnanvaraa ja mahdollisuuden testata aivan uudenlaisia tuntemuksia.

Lelun kädensijassa on kolmesta painikkeesta koostuva ohjauspaneeli, jonka avulla voit ohjata sen toimintoja. Vibraattoria voi käyttää myös Satisfyer-sovelluksella, joka tarjoaa loputtomasti erilaisia nautinnollisia ohjelmia. Twirling Joy sopii täydellisesti sensaatiomaisiin soolosessioihin tai yhteisiin leikkeihin kumppanin kanssa, jolle voit antaa vapaat kädet hallita nautintoasi.

Lelu liukuu paremmin, kun levität silkinsileälle silikonipinnalle vesipohjaista liukuvoidetta.

Muista puhdistaa vibraattori jokaisen käytön jälkeen. Käytä puhdistukseen lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai seksilelun puhdistusainetta.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful