TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Vibraattori var 1

Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Vibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Satisfyerin Ultra Power Bullet 6 ei turhia kursaile vaan käy suoraan asiaan – sen tarkoitus on tarjota sinulle nautintoa, eikä se koskaan väsy! Tässä bullet-vibraattorissa on peräti 12 eri värinäyhdistelmää, jotka suristelevat sinut seitsemänteen taivaaseen nopeasti ja näppärästi.

Tehokkaan vibraattorin sileä silikonipinta liukuu nautinnollisen kitkattomasti erogeenisillä alueillasi. Lisää muutama pisara vesipohjaista liukuvoidetta ja testaile rauhassa viittä värinänopeutta ja seitsemää värinärytmiä, kunnes löydät suosikkisi. Pyöreä kärki auttaa kohdistamaan stimulaation ja antamaan klitorikselle sen ansaitseman jakamattoman huomion!

Helppokäyttöinen vibraattori toimii vain yhdellä painikkeella ja sopii täydellisesti aloittelijoille. Voit napata sen mukaasi myös kylpyyn, suihkuun ja matkoille. Bullet 6 on loistava lelu yhteisiin leikkeihin kumppanisi kanssa, sillä siron kokonsa ansiosta se sujahtaa vaivatta hikisten vartaloiden väliin ja löytää tiensä juuri sinne, missä kaivataan hyviä viboja.

Puhdista seksilelu lämpimällä vedellä ja saippualla tai seksilelun puhdistusaineella.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful