Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Screaming O Oyeah Värisevä Penisrengas var 1

Screaming O Oyeah Värisevä Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Screaming O Oyeah Värisevä Penisrengas on tehokas ja nautinnollinen vibraattorilla varustettu penisrengas, joka tarjoaa naiselle maksimaalista stimulaatiota klitorikselle yhdynnän aikana.

Penisrengas asetetaan aivan peniksen tyveen, jossa se puristaa sopivasti, jotta saat kookkaamman ja kestävämmän erektion. Käyttäkää sen kanssa hieman vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne parhaan kokemuksen.

Vibraattori toimii 3 x LR44 -paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana.

Huomioithan, että penisrenkaan väri valikoituu sattumanvaraisesti, joten saat joko sinisen, violetin tai kirkkaan penisrenkaan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ihana mutta huonolaatuinen
Lulu - 12. jun. 2014
Minusta se on hyvä sekä yksin että poikaystävän kanssa, mutta se toimii vähän omalla tavallaan, koska paristojen korkki on niin löysä, että toimii vain pieninä iskuina.
0
Kuriton
Helmihammas - 1. dec. 2013
Tämä on debyyttimme mitä tulee seksileluihin. Se ei ole epämiellyttävä päällä. En käytännössä huomannut sitä. Emme pitäneet sitä erityisen hiljaisena. Mutta suurin pettymys oli, että se ei ole hallittavissa. Se ei pysy keskiradalla, eikä siksi osu klitorikseen. Ja sitten pariston kannen kierrekorkki on niin väljä, että se pysähtyy ja käynnistyy miten haluaa, riippuen siitä onko se puristettuna vai venytettynä. Mutta nauroimme sille vähän.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful