TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Screaming O

Screaming O valmistaa hauskoja ja tehokkaita seksileluja edulliseen hintaan. Screaming O on vastaanottanut useita palkintoja esim. "Vuoden seksileluvalmistaja", "Paras seksilelumerkki" ja "Innovaatioita aikuisille".

Screaming O - hauskoja, taskukokoisia seksileluja

Siis mikä Screaming O?

Screaming O on palkittu amerikkalainen tuotemerkki, joka - kuten nimestäkin voi päätellä - on erikoistunut valmistamaan orgasmintäyteisiä seksileluja niin sinkuille kuin pareillekin. Brändi on ollut olemassa tällaisenaan jo vuodesta 2005 lähtien ja se valmistaa eräitä markkinoiden parhaiten myyviä tuotteita. Screaming O:n valmistamat seksilelut ovat hauskoja, värikkäitä, leikkisiä, helppokäyttöisiä (ja siten myös aloittelijaystävällisiä), edullisia, tehokkaita sekä näppärän pienikokoisia, joten ne voi helposti ottaa mukaan niin reissuun kuin vaikka käsilaukkuunkin. Lisäksi ne ovat täysin turvallisia käyttää, sillä ne valmistetaan laadukkaista materiaaleista, jotka testataan riippumattomassa laboratoriossa sen varmistamiseksi, etteivät ne sisällä vahingollisia aineita.

Toisin sanoen Screaming O:n kanssa ei voi mennä metsään, jos haussa on pieni, hauska piristys seksielämään. Tuotemerkin lähestymistapa tuotteisiinsa on trendikäs, konstailematon ja välillä vähän hassunhauskakin. Brändin filosofia on yksinkertainen: Screaming O on suunnattu kaikille, jotka haluavat saada enemmän iloa irti seksielämästään ihan vain pitämällä hauskaa.

Tuhmaan sooloseksiin

Jos olet mies ja kaipaat sooloseksisessioihin pientä piristystä, kannattaa suunnata katse Screaming O:n penisrenkaisiin, joita löytyy valikoimasta runsaasti. Penisrenkaan avulla saat kestävämmän ja tukevamman erektion jolla leikkiä, ja kaiken muun hyvän lisäksi se myös lisää peniksen tuntoherkkyyttä. Voit myös valita sellaisen version, jossa on vibraattori, jolloin pääset nauttimaan ihanasta värinästä itsetyydytyksen aikana. Penisrengas sopii mainiosti myös yhdyntään kumppanisi kanssa, jolloin saatte molemmat jotain pientä kivaa seksin mausteeksi.

Naisille brändiltä löytyy ihanan naisellisesti muotoiltuja klitorisvibraattoreita, kuten vaikkapa aina ajankohtainen huulipunavibraattori, joka värisee taivaallisesti ja kulkee mukana huomaamattomasti, sillä seksileluksi sitä ei arvaa kukaan. Kokeile ehdottomasti myös sellaista klitorisvibraa, jossa on kaksi päätä, jotka asettuvat halaamaan klitorista sen molemmin puolin. Silloin saat stimulaatiota laajemmalle alueelle, mikä tuntuu monista naisista uskomattoman kiihottavalta. Vibraattorin voi toki antaa myös kumppanin käsiin, jolloin voit vain sulkea silmäsi, nojautua taaksepäin ja keskittyä nautintoon.

Kiihottaviin parileikkeihin

Screaming O:lta löytyy monenlaisia tuotteita yhteisiin nautintoihin, joten luvassa on monia ihania illanviettoja erotiikan merkeissä. Viekää suuseksi aivan uusiin ulottuvuuksiin käyttämällä kieleen kiinnitettävää vibraattoria, joka saa herkullisen stimulaation tuntumaan aivan uskomattoman kiihottavalta. Värinän tehoa lisää myös juomutettu pinta, joka saa naisen aivan hulluksi. Vaan mikään ei estä käyttämästä vibraattoria myös silloin, kun suuseksin saavana osapuolena on mies. Anna sillä tehoa etenkin juuri terskan alapuolella sijaitsevan tuntoherkän penisjänteen hyväilyyn, mikä saa takuulla kumppanisi kiemurtelemaan nautinnosta.

Jos tekisi mieli viedä leikit makuuhuoneen ulkopuolelle, nainen voi pukea päälleen värisevät alushousut, joissa on juuri oikealle kohdalle asettuva klitorisvibraattori. Langattoman kaukosäätimen voi antaa kumppanin käsiin, jolloin et koskaan tiedä, millä hetkellä vibraattori herää henkiin ja kiihottaa sinua, kunnes et enää kestä. Tehoa voi testata kotisohvalla TV:n äärellä, tai jos haluatte nostaa panoksia, lähtekää ulos treffeille lempiravintolaanne tai vaikka elokuviin ja katsokaa, kauanko maltatte pitää näppinne erossa toisistanne.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful