Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Screaming O RingO Penisrengassetti 3 kpl var 1

Screaming O RingO Penisrengassetti 3 kpl

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Huippusuosittu Screaming O RingO -penisrengas on nyt saatavilla kolmen kappaleen pakkauksessa, jotta saat siitä entistäkin enemmän iloa irti. Pakkauksessa on kolme eripaksuista ja ‑kokoista penisrengasta, joista suurinta voi käyttää sekä peniksen että kivesten ympärillä. RingO pitää veren pakkautuneena penikseen, jolloin pääset nauttimaan pitempikestoisesta ja kookkaammasta erektiosta ja siemensyöksyn hallinta helpottuu.

Näin käytät RingO-penisrengasta:

Valitse se rengas, joka sopii peniksen koolle parhaiten ja aseta se aivan peniksen tyveen. Vesipohjaisen liukuvoiteen käyttö auttaa penisrenkaan paikalleen asettamisessa. Jos haluat käyttää suurinta rengasta sekä peniksen että kivesten ympärillä, kannattaa se asettaa paikoilleen peniksen ollessa lepoasennossa, sillä siten se on kaikista helpointa.

Screaming O RingO -penisrenkaat on valmistettu erittäin joustavasta SEBS-materiaalista. Renkaat sopivat hyvin sekä itsetyydytyksen että yhdynnän aikana käytettäviksi.

Mitat: Suurimman renkaan sisähalkaisija on 4,3 cm ja ulkohalkaisija 5,7 cm. Keskikokoisen renkaan sisähalkaisija on 2,1 cm ja ulkohalkaisija 4,5 cm. Pienimmän renkaan sisähalkaisija on 1,8 cm ja ulkohalkaisija 3,18 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Penisrengas
Jonestown - 15. mar. 2021
Materiaali on tosi huonoa, murtuu saumasta. Tilasin 1kpl se hajosi, tein reklamaation ja sain uuden tilalle ja siitäki murtui yksi rengas heti kättelyssä.
RINGO penisrenkaat
Matti - 11. dec. 2018
Kiitos hyvästä tuotteesta olivat miellyttävän tuntuisia ja sopivasti koko valikoimaa hyvä ostos suosittelen
Kolme muskettisoturia
Jenni - 10. sep. 2018
Todella hyvät ja laadukkaat renkaat sopivat niin aloittelijoille kuin pidempään harrastaneillekin. Materiaali on mukava ja erikokoisilla renkailla voi testailla omaa kestävyyttään.
Lemppari renkaat
NuoriMies - 2. mar. 2018
Erittäin hyvät penisrenkaat. Ei liian löysät eli napakkaa eikä jousta äärimmäisyyksiin joten puristus on aika vahva. Suosittelen!
Toimii!
Eemeli - 17. aug. 2017
Laadukkaat penisrenkaat! Materiaali on miellyttävän tuntuista ja mukavan napakkaa. Ei ongelmia laittamisessa tai pois ottamisessa. Hyvä, että paketissa on eri jäykkyyksiä/kokoja. Voi hyvillä mielillä suositella :)
Parhaat kokeilemani renkaat.
Kinksters - 16. sep. 2015
Renkaiden materiaali on joustava ja ne ovat helppo laittaa ja ottaa pois. Renkaissa en ole havainnut minkäänlaista kulumaa eivätkä ne ole tuntuneet siltä, että saattaisivat murtua poikki pois otettaessa niin kuin jotkut muista materiaaleista valmistetut. Harder rengas on todella tiukka ja sitä olenkin käyttänyt vähiten, koska sen kanssa lähtee itseltäni usein tunto pois laukeamisen jälkeen ja puristus on todella luja. Tämä on ensimmäinen ostamani setti, jossa jokainen rengas on ollut minulle sopiva kooltaan. En ole vielä löytänyt tuotteesta mitään moitittavaa :)
Hienoin katsomo!
Anonymous - 13. mar. 2024
Yritti laittaa renkaat ilman aikomusta olla yhdynnässä. Suurin niistä on kivespussin ympärillä. Piti rullata se käden ympärille ja kiemurrella sitä pallien yli. Suurin halkaisijaltaan suurin kalun ja kivespussin ympärillä. Pienin kyrvän juuren keskellä! Suureksi yllätyksekseni sain välittömästi "tykinkuulan"! Jos joku halukas nainen olisi ollut paikalla, hän olisi voinut saada todellisen laukauksen oikealla seisokilla jo pelkästään kohteliaisuudesta! Ei sivuvaikutuksia. Selvästi hintansa arvoinen!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Mixed
Anonymous - 8. nov. 2018
Ensimmäisellä käyttökerralla renkaat sopivat täydellisesti, erittäin tiukasti; ne antoivat kivikovan, selvästi paksumman erektion. Yhden yhdynnän jälkeen ne alkoivat halkeilla hieman, ja toisella käyttökerralla ne halkeilivat kokonaan. Käytin näitä vesipohjaisella voiteluaineella; minkä ei pitäisi olla ongelma.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hienoa!
Anonymous - 13. mar. 2024
Täydellinen useiden kokojen kanssa. Poikaystäväni rakasti niitä; se, että hän voi valita, kuinka tiukasti ne sopivat, oli hienoa!
Konekäännös sivustolta sinful.se
3 X nautinto
Anonymous - 9. feb. 2013
Nämä penisrenkaat ovat hienoja käyttää (ja mieluiten yli 20 minuuttia) - voit kertoa, varsinkin ison kanssa, että se on todella jotain, joka liikkuu - tai ainakin se liikkuu. BIG-renkaassa on hyvä istuvuus ja se on mukava ja pehmeä sekä kivespussin että peniksen ympärillä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful