Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Be My Valentine Lahjapakkaus var 1

Sinful Be My Valentine Lahjapakkaus

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Rakkautta ilmassa ja Sinfulin Be My Valentine -lahjapakkaus - siinäpä kaikki mitä tarvitset pitääksesi kumppanisi ja itsesi uppotutuneena vallattomien, kiihottavien leikkien pariin tuntikausiksi. Pakkaus sisältää klitorisvibraattorin, silmäsiteen, hierontaöljyä, ruusunlehtiä, nänninipistimet, höyhenkutittimen ja satiinikahleet.

Valmistaudu illan näytökseen ripottelemalla ruusunlehtiä poluksi, joka johdattaa lemmittysi rakkauden päämajaan.

Sujauta satiininen silmäside hänen kasvoilleen, sido ranteet tai nilkat mustilla satiinikahleilla ja anna hänen maistaa ihanan kevyttä dominanssia. Kun jotkut aistit ovat poissa pelistä, toiset korostuvat. Hierontaöljyn sileys tai höyhenkutittimen hellän kiusoittelevat hipaisut tuntuvat entistä intensiivisempinä iholla.

Lisää leikkiin vesitiivis, ladattava klitorisvibraattori, jonka 10 stimuloivaa värinäasetusta hemmottelevat klitorista tai välilihan aluetta. Sen pinta on pehmeää silikonia, ja voit kohdistaa stimulaation tarkasti nautintopisteeseen sen kapenevalla kärjellä tai hemmotella laajempaa aluetta sen lappeella.

Jos nännien kiusoittelu saa sinut syttymään, aseta säädettävät nänninipistimet kumppanisi nänneille, niin joka päivä voi olla ystävänpäivä.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful